Όρμησε στη Suzuka το νέο Honda Civic Type R

1.456 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2022)

Το νέο Honda Civic Type R δοκιμάστηκε στην πίστα της Suzuka λίγο πριν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με 320+ άλογα.

Αλωσε την πίστα της Suzuka το νέο Honda Civic Type R

Ένα νέο teaser video για τον ερχομό του νέου Civic Type R αποκάλυψε η Honda, την στιγμή που το μοντέλο βρίσκεται μπροστά στα μάτια του κοινού στο Auto Salon του Τόκιο. Δυστυχώς, το αυτοκίνητο είναι ακόμη ντυμένο με βαρύ καμουφλάζ και οι Ιάπωνες δεν προχώρησαν σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το video δείχνει το Civic Type R να κάνει γύρους στην πίστα της Suzuka από το πρωί μέχρι το βράδυ, ώστε να μπουν οι τελευταίες πινελιές και να ετοιμαστεί για την επίσημη παρουσίασή του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με τεράστια αεροτομή αλλά πιο συντηρητική σχεδίαση

Το μοντέλο, όπως αναφέραμε πιο πάνω είναι ντυμένο με βαρύ καμουφλάζ, ωστόσο η τεράστια αεροτομή, η κεντρική απόληξη της εξάτμισης και οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος δεν μπορούν να κρυφτούν. Την ίδια στιγμή, πρέπει να σημειώσουμε πως το νέας γενιάς Civic Type R θα ακολουθήσει τον σχεδιασμό των απλών εκδόσεων του μοντέλου, ο οποίος είναι αρκετά πιο συντηρητικός σε σχέση με πριν.

Με 2λιτρο turbo και με 320+ άλογα

Μυστικό παραμένει ποιο θα είναι το μοτέρ που θα τοποθετηθεί στο μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να λάβει το 2λιτρο turbo μοτέρ της προηγούμενης γενιάς με λίγη παραπάνω ισχύ σε συνδυασμό με χειροκίνητη μετάδοση, ωστόσο υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως το Civic Type R θα γίνει υβριδικό και θα αποδίδει πάνω από 400 άλογα.
Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC