Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως δεν πρέπει τα παιδιά που θα κάτσουν στο παιδικό κάθισμα να είναι ντυμένα βαριά.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως δεν πρέπει τα παιδιά που θα κάτσουν στο παιδικό κάθισμα να είναι ντυμένα βαριά.

Όχι στα παιδικά καθίσματα μαζί με χοντρό μπουφάν

1.968 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2015)

Αυτό συμβαίνει γιατί προκειμένου να χωρέσει το παιδί στο παιδικό κάθισμα, φορώντας ένα χοντρό μπουφάν, αναπόφευκτα ο γονιός χαλαρώνει τις ζώνες ασφαλείας, κάτι που μειώνει την αποτελεσματικότητα του παιδικού καθίσματος.

autotriti team

Αυτό που αναφέρουν οι ειδικοί είναι πως χαλαρώνοντας τις ζώνες ασφαλείας ενός παιδικού καθίσματος για να τοποθετηθεί ένα παιδί βαριά ντυμένο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιδί σε μια σύγκρουση να «γλιστρήσει» και μέσα από το κάθισμα και μέσα από το μπουφάν.Αυτό αποδεικνύεται και στο video που δείχνει το κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά που έχουν ντυθεί χοντρά και τοποθετούνται σε παιδικό κάθισμα. Αυτό που σημειώνει και η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, είναι πως τα μπουφάν συμπιέζονται αρκετά και αυξάνουν τον κίνδυνο να τραυματίσουν το παιδί. 
Αυτό που προτείνει η ακαδημία, είναι τα παιδιά να ντύνονται ελαφρά και απλά ο γονιός να το σκεπάζει με μια κουβέρτα αφού το δέσει έως ότου ζεσταθεί η καμπίνα του αυτοκινήτου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »