7 φωτογραφίες »

Νέο Toyota C-HR GR Sport

30.800 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2020)

Μία νέα έκδοση του C-HR προσφέρει πλέον στους ευρωπαίους πελάτες της η Toyota, εισάγοντας στη γκάμα του ιαπωνικού SUV το GR Sport μοντέλο. Παρούσα και μία δεύτερη έκδοση C-HIC.


Διαθέτοντας αποκλειστικά χαρακτηριστικά τόσο μέσα, όσο και έξω, αλλά και βελτιωμένο τιμόνι και ανάρτηση που βοηθούν στην περεταίρω ανάδειξη της δυναμικής οδήγησης, το Toyota C-HR GR Sport θα ενταχθεί στη γκάμα από τον Ιανουάριο, όταν και θα γίνουν γνωστές οι τιμές στις οποίες θα προσφέρεται.
 
Εξωτερικά το C-HR GR Sport διαθέτει μαύρα χαρακτηριστικά αλλά και ένα πιο επιθετικό εμπρόσθιο σπλίτερ. Το μοντέλο στη συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά από τροχούς 19 ιντσών και ελαστικά 225/45 Continental Premium Contact 6 και μπορεί να παραγγελθεί μεταξύ εννέα διαφορετικών δίχρωμων επιλογών, όπως για παράδειγμα το Dynamic Grey χρώμα που συνδυάζεται με μαύρη οροφή.
 
Στην καμπίνα, υπάρχουν ειδικά λογότυπα GR, Alcantara και δερμάτινη ή υφασμάτινη ταπετσαρία (και τα δύο με κόκκινη και γκρι ραφή), δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων και αυτός με κόκκινη ραφή. Ο βασικός εξοπλισμός είναι αρκετά γενναιόδωρος αν αναλογιστεί κανείς πως μεταξύ άλλων περιλαμβάνει premium σύστημα ήχου JBL, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, αυτόματους αναδιπλούμενους πλευρικούς καθρέπτες και LED φώτα.
 
Όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες εκδόσεις του C-HR, έτσι και το GR Sport είναι εξοπλισμένο με την τελευταία έκδοση της σουίτας ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού της μάρκας, Toyota Safety Sense, περιλαμβάνοντας πλήθος νέων τεχνολογιών. Κάτω από το καπό της σπορτίφ έκδοσης του μικρομεσαίου Crossover της ιαπωνικής φίρμας βρίσκονται τα δύο υβριδικά σύνολα με βάση τους βενζινοκινητήρες 1,8 και 2,0 λτ. που αποδίδουν 122 και 184 ίππους. αντίστοιχα.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του GR Sport, η Toyota παρουσίασε επίσης και το C-HR C-HIC. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με τέσσερις νέους χρωματικούς συνδυασμούς, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, δερμάτινη ταπετσαρία και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά καθίσματα. Το C-HIC θα φτάσει στις ευρωπαϊκές εκθέσεις αυτόν τον μήνα.

PEUGEOT NEW EVANS
4green