Χρώμα πολεμικού αεροσκάφους για την Ferrari 458 Liberty Walk.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χρώμα πολεμικού αεροσκάφους για την Ferrari 458 Liberty Walk.

Πειραγμένη Ferrari 458 Italia

2.667 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2015)

Μια πειραγμένη κυρίως αισθητικά και λιγότερο μηχανικά, παρουσίασε η Liberty Walk με μεγάλο κόστος για τις επεμβάσεις και αμφιλεγόμενη εμφάνιση.

Η Liberty Walk είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει body kits για διάφορα υπεραυτοκίνητα, αλλά πέραν αυτών επεμβαίνει και σε περιφερειακές μηχανικές βελτιώσεις όπως αναρτήσεις, συστήματα εξαγωγής κτλ. 
Αυτήν την φορά καταπιάστηκε με την Ferrari 458 Italia. Πιο συγκεκριμένα, το χρώμα της εν λόγω Ferrari είναι απόχρωσης στρατιωτικού αεροσκάφους, ενώ οι τροχοί έχουν μια χρυσή πινελιά και είναι κατασκευασμένοι από την ADV.1.
Το σύστημα εξαγωγής επίσης έχει τροποιηθεί από τους GT Haus και Meisterschaft για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ήχο που παράγει ο ατμοσφαιρικός V8 της Ferrari. Σε ότι αφορά τα κομμάτια που έχει επέμβει η Liberty Walk, υπάρχουν φουσκώματα στους θόλους των τροχών και μια τεράστια οπίσθια αεροτομή η οποία για να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο, ουσιαστικά γίνεται χειρουργική επέμβαση τρυπώντας το αυτοκίνητο.
Η τιμή του kit της Liberty Walk είναι στα 29000 ευρώ, ενώ το συνολικό πακέτο μετατροπών που περιλαμβάνει τροχούς, αναρτήσεις, βαφή αμαξώματος και σύστημα εξαγωγής φτάνει τα 94000 ευρώ. 

Ομολογουμένως, εντυπωσιακά μεγάλη η οπίσθια αεροτομή.

Ομολογουμένως, εντυπωσιακά μεγάλη η οπίσθια αεροτομή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
KIA