O oίκος κατάφερε να φτάσει την ιπποδύναμη στα 400 άλογα.

Αν και ιδιαίτερα ταχύ, δύσκολα θα το δούμε στα χέρια της Αστυνομίας.

Το καπό είναι και αυτό προσφορά της Oettinger ενώ «πατάει» σε 20άρες ζάντες αλουμινίου Ηanhook.

Περιπολικό VW Golf R με 400 PS!

3.945 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2018)

O oίκος Oettinger παρουσίασε ένα ειδικά διαμορφωμένο Golf R, για να εκτελεί καθήκοντα περιπολικού. Πάρτε μάτι.

Βάλτε τους εαυτούς σας για λίγο στην θέση της Αστυνομίας σε μερικές περιοχές της Γερμανίας, όπου μεγάλο ποσοστό των αυτοκινήτων στους δρόμους πρόκειται για BMW, Μercedes, Porsche και άλλα τέτοια μοντέλα υψηλού κόστους και επιδόσεων. Είναι λογικό η Αστυνομία να μην μπορεί να έχει τις δικές της AMG στον στόλο της για να «πιάσει» τους κακοποιούς, ωστόσο ένας βελτιωτικός οίκος έρχεται να δώσει την λύση.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Essen, ο οίκος Oettinger παρουσίασε ένα μοναδικό Volkswagen Golf R προσφέροντας του τον απαραίτητο εξοπλισμό για να το μετατρέψει σε κανονικό περιπολικό! Πέρα από τα φώτα στην οροφή και την επιγραφή Polizei στο αμάξωμα, το αυτοκίνητο λαμβάνει νέο αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει καινούριο προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές και σπόιλερ στην οροφή. Το καπό είναι και αυτό προσφορά της Oettinger ενώ «πατάει» σε 20άρες ζάντες αλουμινίου Ηanhook.
 
Kαλά όλα αυτά αλλά πώς θα πιάνει τους «κακούς»; O oίκος προχώρησε τις κατάλληλες τροποποιήσεις στον εγκέφαλο του 2λιτρου μοτέρ του Golf R που στην εργοστασιακή του έκδοση αποδίδει 310 ίππους και κατάφερε να φτάσει την ιπποδύναμη στα 400 άλογα με τα 0-100 χλμ./ώρα να γίνονται σε 3,6 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 290 χλμ./ώρα!

Αν και ιδιαίτερα ταχύ, δύσκολα θα το δούμε στα χέρια της Αστυνομίας να περιπολεί στην Autobahn καθώς η κατασκευή του είναι μέρος της καμπάνιας Tune It! Safe!.

Mercedes
test center