Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Πες μου «πόσο χρονών είναι» η Mercedes σου, να σου πω τι ανταλλακτικά θα βάλεις!

 Σχολιάστε 
20.985 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2024)
Πες μου «πόσο χρονών είναι» η Mercedes σου, να σου πω τι ανταλλακτικά θα βάλεις!
2 Φωτογραφίες »

- Μέχρι 5 χρόνων βάζεις γνήσια καινούρια (ό,τι είχε όταν βγήκε από το εργοστάσιο)
- Για 5+ χρόνων, καλή επιλογή είναι η σειρά «StarParts» (φθηνότερα αλλά πάντα με προδιαγραφές Mercedes)
- Αχρείαστο μα …για μεγάλες ζημιές υπάρχουν ανακατασκευασμένα από την Mercedes (έτσι πέφτει δραστικά το κόστος)

H σημασία της χρήσης γνήσιων ανταλλακτικών στη συντήρηση του αυτοκινήτου είναι αδιαπραγμάτευτη, εφόσον θέλετε να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και διατηρώντας υψηλότερα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης.
Έχοντας αυτό ως βασικό κριτήριο, στο εξουσιοδοτημένο δίκτυό της, το AfterSales της Mercedes προσφέρει πληθώρα λύσεων συντήρησης και ανταλλακτικών. Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα της, από καινούρια μέχρι και μεγαλύτερης ηλικίας, ώστε η Mercedes σας να διατηρεί ψηλά την αξία της. Αυτό το καταφέρνει μέσω τριών προτάσεων που αφορούν στα γνήσια ανταλλακτικά, οι οποίες συνοδεύονται και από διετή εργοστασιακή εγγύηση.
 

Μέχρι 5 ετών γνήσια καινούρια, που είναι τα ίδια που είχε όταν βγήκε από το εργοστάσιο

Για εσάς που έχετε Mercedes 5ετίας ή και μικρότερο, τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes είναι η πιο συνετή επιλογή, αφού είναι τα βέλτιστα προϊόντα για άριστη εφαρμογή σε κάθε μοντέλο της μάρκας. Επιπρόσθετα, τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν αποδεδειγμένα την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθώς κατασκευάζονται από το ίδιο εργοστάσιο που παράγει την Mercedes σας με όλες τις πρέπουσες προδιαγραφές. Ανταλλακτικά και αναλώσιμα όπως τα φρένα και τα ελαστικά έχουν περάσει από «μικροσκόπιο» για να είναι εγγυημένη η απόδοσή τους και η αντοχή τους. Αντίστοιχα οι γνήσιες μπαταρίες Mercedes, είναι σχεδιασμένες για να μοιράζουν ενέργεια βάσει των αναγκών κάθε συστήματος. Έτσι διασφαλίζεται η άριστη λειτουργία όλων των συστημάτων και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από λιγότερες απώλειες. 
 

Για Mercedes 5ετίας προτιμότερη είναι η σειρά «StarParts» που έχει φθηνότερα ανταλλακτικά, αλλά με προδιαγραφές Mercedes

Για εσάς τώρα που η Mercedes σας είναι άνω των 5 ετών,μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ανταλλακτικά StarParts που αποτελούν την πλέον συμφέρουσα λύση.
Τα StarParts σχεδιάζονται από τους μηχανικούς της Mercedes μέσω μιας  πιστοποιημένης διαδικασίας ως καινούρια εξαρτήματα βελτιστοποιημένου κόστους και ελέγχονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας, τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τις νομοθετημένες απαιτήσεις.

Έτσι αποτελούν μια εγγυημένη λύση υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και άριστης εφαρμογής, σε πιο ελκυστικές τιμές ακόμα. Όφελος που φτάνει ως και 38% όταν συνδυάζονται με το πρόγραμμα συντήρησης Service Select, το οποίο όπως και κάθε άλλη εργασία μπορείτε να προγραμματίσετε ηλεκτρονικά με δύο κλικ.
 


 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
VW