Genuine Mercedes σημαίνει απόδοση και διάρκεια
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Genuine Mercedes σημαίνει απόδοση και διάρκεια

23.342 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2023)

Ξέρετε πως μόνον οι γνήσιες μπαταρίες της Mercedes:
- Έχουν περάσει "στίβο μάχης" (ζόρικα test) πριν την έγκριση για τοποθέτηση τους
- Είναι σχεδιασμένες για να μοιράζουν ενέργεια βάση των αναγκών κάθε συστήματος
- Γι αυτό και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, αποδοτικής, ζωής
- Δεν καταλαβαίνουν ούτε στα δύσκολα. Αποδίδουν και σε θερμοκρασίες -20

Έχουν περάσει

Οι γνήσιες μπαταρίες της Mercedes που διαθέτει το After Sales δίκτυο της μάρκας έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα μοντέλα της μάρκας, ώστε να εφαρμόζουν άψογα στην προβλεπόμενη θέση του κινητήρα διασφαλίζοντας non stop και άριστη λειτουργία όλων των συστημάτων.
 
Παράλληλα για να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία τους έχουν τεσταριστεί ξανά και ξανά με τα πιο αυστηρά κριτήρια και μέσα λοιπόν από αυτή τη διαδικασία των απαιτητικών δοκιμών, έχει διασφαλιστεί ότι συνεργάζονται άψογα με τα υπόλοιπα συστήματα.

Είναι σχεδιασμένες για να μοιράζουν ενέργεια βάση των αναγκών κάθε συστήματος, gιΆ αυτό και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, αποδοτικής ζωής

Αυτό το 100% ταίριασμα είναι και ο λόγος που τα σύγχρονα συστήματα των Mercedes λειτουργούν στο βέλτιστο βαθμό. Τα ειδικά προγράμματα διαχείρισης ενέργειας της μπαταρίας τροφοδοτούν τα ηλεκτρικά συστήματα, όπως το start/stop και τα ICE (in car entertainment), τα οποία μπορείτε να ελέγχετε και απομακρυσμένα, ακριβώς με το ποσό της ενέργειας που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή. Έτσι διασφαλίζεται η άριστη λειτουργία όλων των συστημάτων και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από λιγότερες απώλειες. Διπλό το όφελος δηλαδή.

Δεν καταλαβαίνουν ούτε στα δύσκολα. Αποδίδουν και σε θερμοκρασίες

Οι λιγότερες απώλειες εξασφαλίζουν παράλληλα και μεγαλύτερο φορτίο για την μπαταρία, όπως και μειωμένες ανάγκες πλήρωσης ενέργειας. Συνεπώς η μπαταρία γίνεται πιο αποδοτική στις κρύες εκκινήσεις -αφού διαθέτει περίσσιο φορτίου- ακόμα και σε ακραίες συνθήκες ψύχους. Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και σε ακραίες συνθήκες ζέστης, όπου είναι αυξημένες οι ενεργειακές ανάγκες και λόγω της απαραίτητης χρήσης κλιματισμού.

Με μη γνήσια μπαταρία χάνεις την εγγύηση αν πάθουν ζημιά μέρη που συνεργάζονται μαζί της

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι σε περίπτωση χρήσης μη γνήσιας μπαταρίας είναι σύνηθες το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας, να μην την «αναγνωρίσει» και αντίστοιχα να μη μοιράζει την ισχύ της όπως πρέπει. Έτσι η μπαταρία μπορεί να αποφορτιστεί ή να φορτιστεί πολύ έντονα και να δημιουργήσει βλάβη σε μέρη που συνεργάζονται μαζί της. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, πιθανότατα η εργοστασιακή εγγύηση χάνει την ισχύ της.

ford
NISSAN