• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ξεχωριστό, προσεγμένο ποιοτικά, premium και high tech είναι το εσωτερικό του Peugeot 508, με τη φιλοσοφία i-cockpit να δηλώνει και εδώ το παρόν.

Πολύ άνετος ο χώρος του 508 για τους πίσω επιβάτες. Μόνο οι πολύ ψηλοί μπορεί να χρειαστεί να κάνουν παραχωρήσεις.

Η καμπίνα της Σειράς 3, διαθέτει πολύ ποιοτικά υλικά με κορυφαία επίπεδα συναρμογής και φινιρίσματος και λεπτομέρειες που εξήρουν τον premium χαρακτήρα του μοντέλου.

Μεγάλους χώρους και άνεση υπόσχεται η Σειρά 3 στους πίσω επιβάτες.

Εσωτερικό: Ιδιαίτερο το 508, στα συνήθη στάνταρ η τριάρα

81.815 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2020

Το εσωτερικό του νέου Peugeot 508 ακολουθεί την προχωρημένη αισθητική του αμαξώματος και εκτός από τον σύγχρονο και όμορφο διάκοσμο διακρίνεται τόσο για τον high tech αέρα του όσο και το premium επίπεδο ποιότητάς του. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και η όμορφη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό των 10 ιντσών κερδίζουν τις εντυπώσεις αρχικά, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι όμορφοι διακόπτες αφής στο ταμπλό και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής του.

Η καμπίνα της Σειράς 3, πληροί τα στάνταρ της γερμανικής φίρμας, καθώς διαθέτει πολύ ποιοτικά υλικά με κορυφαία επίπεδα συναρμογής και φινιρίσματος. Αρκετά είναι και τα high tech στοιχεία που θα συναντήσουμε, όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη του συστήματος πολυμέσων i-Drive, προαιρετικά έχουν διαγώνιο 12,3 και 10,25 ιντσών, το οποίο χρησιμοποιεί το τελευταίας γενιάς λογισμικό, που διακρίνεται για την ευκολία του στο χειρισμό.

Από πλευράς «φιλοξενίας» και στα δύο μοντέλα ο προσφερόμενος χώρος είναι ικανοποιητικός για 5 επιβάτες, ίσως με κάποιες παραχωρήσεις γι αυτούς του 508 λόγω της κεκλιμένης οροφής. Το ίδιο ισχύει και για τις αποσκευές με το 508 να έχει 487 λτ. χωρητικότητας, 7 περισσότερα από τη Σειρά 3.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια