• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Ford Puma, το SUV που στρίβει και κάνει κεφάλια να στρίψουν
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Puma, το SUV που στρίβει και κάνει κεφάλια να στρίψουν

17.018 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2021)

Το Ford Puma εντυπωσιάζει με τη σχεδίασή του, στρίβει απολαυστικά έχοντας και το ρεκόρ στο elk test και έρχεται σε 6 εκδόσεις από 120 έως 200 ίππους, με κορυφαία τιμή συγκριτικά με τον εξοπλισμό του και τεράστιο χώρο αποσκευών με κρυμμένη καβάτζα.

FORD: Επιβλητικό & πολυτελές Ford SUV για 1η φορά στην Ελλάδα

FORD: Fiesta ST: Κορυφαία οδηγική αίσθηση

Το νέο Ford Puma είναι ένα από τα πιο hot μοντέλα στην κατηγορία των B-SUV και μόνο τυχαίο δεν είναι που έχει κεντρίσει το αγοραστικό ενδιαφέρον φιγουράροντας στο βάθρο των λιανικών πωλήσεων στην κλάση του.

Η οδική του συμπεριφορά του Puma είναι εξαιρετική σε όλες τις εκδόσεις, έχοντας οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και σπορ προεκτάσεις.

Η οδική του συμπεριφορά του Puma είναι εξαιρετική σε όλες τις εκδόσεις, έχοντας οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και σπορ προεκτάσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Είναι το φθηνότερο σε αυτά τα κομφόρ

Άλλωστε, το Puma προσφέρει μια εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Διαθέτει ένα πληρέστατο πακέτο εξοπλισμού, που για να το αποκτήσεις χρειάζονται υπό κανονικές συνθήκες πολύ περισσότερα από τα 21.402 ευρώ της αρχικής του έκδοσης ST-Line. Με στοιχεία όπως 8άρα οθόνη αφής, ζάντες αλουμινίου, σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, έξυπνο cruise control, επιλογή οδηγικού προφίλ και ψηφιακό πίνακα οργάνων, το Puma πραγματικά προσφέρει περισσότερα κομφόρ και από μοντέλα της BMW.
 

Στρίβει καλύτερα από GTi

Αλλά δεν είναι μόνο το καλό value for money. Είναι το κορυφαίο B-SUV σε οδική συμπεριφορά. Τρανή απόδειξη η κορυφαία επίδοση των 77 χλμ./ώρα στη δοκιμασία του elk test. Νούμερο μεγαλύτερο από την επίδοση GTi μοντέλων όπως το i30 N (76 χλμ./ώρα) και το Golf R (74 χ.α.ω. στο comfort, 77 στο Race).
 

Ο πιο οικονομικός κινητήρας diesel

Το Puma είναι διαθέσιμο με τον ήπια υβριδικό 1,0 EcoBoost κινητήρα βενζίνης σε δύο εκδοχές 125 και 155 ίππων, καθώς και με τον ισχυρότερο 1,5 EcoBoost των 200 ίππων στην έκδοση ST. Παράλληλα προσφέρεται και ως πετρελαιοκίνητο με τον 1,5 EcoBlue κινητήρα των 120 ίππων, ο οποίος σύμφωνα με τις μετρήσεις μας έχει την πιο μικρή κατανάλωση μεταξύ όλης της κατηγορίας.
 

Τεράστιο πορτ-μπαγκάζ που το πλένεις με μάνικα

Ακόμα ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Puma αφορά στο χώρο αποσκευών του. Εκτός ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία με 536 λτ. χωρητικότητας, τα 80 από αυτά αφορούν το MegaBox, έναν έξτρα χώρο κάτω από το δάπεδο, ο οποίος πλένεται με λάστιχο και φέρει τάπα αποστράγγισης.

Σχεδίαση, εσωτερικό & οδική συμπεριφορά

Κινητήρες: Επιλογές για όλα τα γούστα

Το κορυφαίο ST & η γνώμη μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

32 διαθέσιμα άρθρα για FORD  PUMA