Ποιό εξτρά θεωρούσες περιττό και τώρα το έχεις στα απολύτως απαραίτητα;

Ποιό εξτρά θεωρούσες περιττό και τώρα το έχεις στα απολύτως απαραίτητα;

Ποια έξτρα «έκραζες» και τώρα δεν μπορείς χωρίς;

16.960 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2022)

Με τι έχεις κακομάθει και τώρα δεν μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο που να μην το έχει;

Μας κακομάθανε τόσο που τα θεωρούμε απαραίτητα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τι ήταν αυτό που πριν κορόιδευες και τώρα δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό; Ποιό εξτρά θεωρούσες περιττό και τώρα το έχεις στα απολύτως απαραίτητα; Με τι έχεις κακομάθει και δυσκολεύεσαι να αγοράσεις ξανά τη βασική έκδοση;
 
Θα αγόραζες αυτοκίνητο χωρίς ηλεκτρικά παράθυρα; Και όμως 30 χρόνια πριν το να πληρώσεις εξτρά για να έχεις ηλεκτρικά παράθυρα ήταν για πολλούς περιττό. "Δεν έχεις χέρια;" ήταν η κλασσική ερώτηση, όμως ποιός θα αγόραζε σήμερα αμάξι με λεβιέ για να ανοίγει τα παράθυρα; Μας κόπηκαν τα χέρια; Όχι, κακομάθαμε, ή καλομάθαμε. Όπως το πάρεις.
 
Έτσι γίνεται με όλα τα καινούργια και μάλλον περιττά. Όπως για παράδειγμα τα αυτόματα φώτα. Πάλι την ίδια ερώτηση κάνουν πολλοί «δεν έχεις χέρια;». Και όμως αν τα μάθεις σε ένα αυτοκίνητο, δεν μπορείς χωρίς αυτά σε άλλο. Απλά δεν ασχολείσαι ποτέ ξανά, έχεις πάντα φώτα να βλέπεις και να σε βλέπουν όποτε χρειάζεται, νύχτα ή μέρα.
 
Βάλε στη λίστα και τους αυτόματους υαλοκαθαριστήρες. Ούτε να ρυθμίζεις ταχύτητα, ούτε να τους βάλεις αν πιτσιλίσει ο μπροστινός και σε πάρουν τα σκάγια. Μόνα τους. Είναι τεμπελιά; Μάλλον άνεση, αλλά καλομαθαίνεις.
 
Αλλοι παθαίνουν το ίδιο με το αυτόματο χειρόφρενο. Παύεις να ασχολείσαι. Με αυτόματο κιβώτιο, μόλις βάλεις parking απλά βγαίνεις. Και μόλις βάλεις drive, απλά βγαίνει εκείνο.
 
Και η λίστα μεγαλώνει. Ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμη, ειδικά αν υπάρχουν δύο οδηγοί. Αν το μάθεις δεν το αφήνεις. Βάλε και τα θερμαινόμενα. Το χειμώνα δεν συγκρίνονται. Αν είναι και ψυχόμενα για το καλοκαίρι, άντε να τα αφήσεις.
 
Φυσικά υπάρχουν και πιο ουσιώδη στοιχεία από αυτά. Για όσους έχουν αγοράσει αυτόματο κιβώτιο, δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε πίσω σε χειροκίνητο. Αν μάθεις και στα «αφτιά» πίσω από το τιμόνι για αλλαγές, ακόμη ένα έξτρα που θες και στο επόμενό σου αμάξι. Το ίδιο ισχύει και για το τούρμπο. Aντε μετά από τόση ροπή να γυρίσεις σε ατμοσφαιρικό.
 
Και η λίστα μεγαλώνει, με αποτέλεσμα όταν αλλάζεις αυτοκίνητο, η βασική έκδοση να μη σου κάνει πια. Εσύ σε τι έχεις κακομάθει; Ποιό χαρακτηριστικό είναι αυτό που πλέον δεν μπορείς να κάνεις χωρίς; Και τι κορόιδευες πριν ως περιττό ενώ τώρα θεωρείς απαραίτητο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto