Ποιο μοντέλο είναι ο MVP της κάθε μάρκας; (Most Valuable Player: Ο πολυτιμότερος παίχτης μιας αθλητικής ομάδας)

Ποιο είναι το πολυτιμότερο μοντέλο κάθε μάρκας;

35.557 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2017

Δείτε τώρα ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο κάθε εταιρείας σε 4 διαφορετικές κατηγορίες που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον αγοραστή για να κάνει την επιλογή του.

 
Όπως σε κάθε εταιρεία, έτσι και οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν το δικό τους επιχειρηματικό όραμα, τη δικιά τους διαφορετική προσέγγιση σε ένα κοινό στόχο: το κέρδος από την παραγωγή αυτοκινήτων. Κάθε εταιρεία έχει τις δικές της αξίες, που συνθέτουν το DNA της και που είτε λίγο, είτε πολύ «περνάει» και στα μοντέλα, που κατασκευάζει. Αλήθεια θα μπορούσατε να φανταστείτε μια χάτσμπακ, οικογενειακή Ferrari με κινητήρα 1,4 λτ. και 150 άλογα; Θα μπορούσατε μήπως να σκεφτείτε ένα Hyundai με το μέγεθος, την ποιότητα, την τεχνολογία και την τιμή φυσικά μια Mercedes S-Class Maybach; Επιλέξαμε τέσσερις βασικούς άξονες: 1 Τεχνολογία, 2 Design, 3 Fun to Drive, 4 Value for Money και αντιστοιχήσαμε σε αυτούς εταιρείες, που διαθέτουν το κατάλληλο DNA για να ταιριάξουν και καταλήξαμε στο μοντέλο κάθε μάρκας, που το εκφράζει καλύτερα. Στον πολυτιμότερο παίχτη της…

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • mparmpoutogatos

    Αυτο το σχολιο περι Γερμανικης ποιοτητας με ιταλικο Design στην Giulia.....με ξεπερνα.....ακομα και δειχνοντας την Giulia παντα αναφερεται Γερμανους και Γερμανικο.......Η ποιοτητα του εσωτερικου δεν ειναι μονο Γερμανικο προνομιο οπως θελετε να το παρουσιαζεται για να συντηρειται η δηθεν παντοτινη Γερμανικη ανωτεροτητα.Ο προμηθευτης της Gιulia ειναι Γαλλικη εταιρεια που προμηθευει και τους τρεις Γερμανους.......με την υποσημειωση οτι το εσωτερικο της Giulia ειναι ποιοτηκοτερο με βαση τα λεγομενα του ιδιου του προμηθευτη ,με πιο προηγμεναυλικα που οι τρεις Γερμανοι θα τοποθετησουν στα μοντελα τους οταν θα ανανεωσουν την γκαμα τους.

      13