Πολίτες έκαναν βόλτες με... περιπολικό στην Κηφισιά (+video)

3.459 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2022)

Απίστευτο και όμως... ελληνικό! Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει δύο άνδρες να κάνουν βόλτες στην Κηφισιά με περιπολικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ.. Αλλάζουν θέσεις για να οδηγήσουν και οι δύο. Πιθανόν πρόκειται για μηχανικούς που τους δόθηκε το περιπολικό για επισκευή.

Δύο πολίτες έκαναν βόλτες στην Κηφισιά με περιπολικό Octavia

Ένα αδιανόητο περιστατικό με πολίτες να κόβουν βόλτες με περιπολικό Skoda Octavia της Ελληνικής Αστυνομίας, στους δρόμους της Κηφισιάς, έφερε στη δημοσιότητα το lawandorder.gr. Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, στο περιπολικό επιβαίνουν δύο άνδρες που δε φορούν υπηρεσιακές στολές.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν πρόκειται για αστυνομικούς που είναι ενδεδυμένοι με πολιτικά ρούχα, ωστόσο όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, τα δυο άτομα οδηγούν εναλλάξ το περιπολικό, πιθανότατα για να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης ενός οχήματος έκτακτης ανάγκης.

Κλείνοντας, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες διερεύνησης ευθυνών και σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, τις οποίες επικαλείται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι δύο πολίτες φέρονται να είναι ιδιοκτήτες συνεργείου αυτοκινήτων, που αστυνομικοί είχαν πάει το περιπολικό για επισκευή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto