" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Oι προτάσεις στην κατηγορία των μικρών οχημάτων είναι τόσες πολλές και άκρως ανταγωνιστικές μεταξύ τους, που βάζοντας τα πράγματα κάτω ακόμη και με χαρτί και μολύβι, θα σε πιάσει πονοκέφαλος…

Το πιο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα επιδεικνύει το Ford Fiesta το οποίο διατηρεί την τροχιά του ακόμη και υπό πίεση.

Το SEAT Ibiza ισορροπεί όμορφα μεταξύ άνεσης και σπορτίφ στοιχείων.

Το Fiat Punto είναι αρκετά συμμετοχικό, άνετο και ευέλικτο, ενώ το τιμόνι του είναι το μόνο με υποβοήθηση, σημαντικό πλεονέκτημα για την κίνηση στην πόλη.

3... πλούσια μικρά με 10.000 ευρώ

Διαβάστηκε από 41617 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/2/2014

Αυτό που ψάχνει ο καταναλωτής είναι το καλύτερο deal, το πιο value for money πακέτο. Παρακάτω υπάρχουν 3 προτάσεις των 10.000 ευρώ περίπου από την κατηγορία των μικρών με καλό επίπεδο εξοπλισμού.

 
Oι προτάσεις στην κατηγορία των μικρών οχημάτων είναι τόσες πολλές και άκρως ανταγωνιστικές μεταξύ τους, που βάζοντας τα πράγματα κάτω ακόμη και με χαρτί και μολύβι, θα σε πιάσει πονοκέφαλος… Θέλεις επιδόσεις, χώρους, οικονομία, σπορτίφ οδική συμπεριφορά, πλούσιο εξοπλισμό κτλ; Όλα θα τα βρεις. Ωστόσο, και όλα εξαρτώνται από το χρηματικό ποσό που έχεις να διαθέσεις. 

Παρακάτω λοιπόν παρουσιάζουμε τρία μοντέλα των 10.000 ευρώ περίπου, τα Fiat Punto 1,2, Ford Fiesta 1,0 80 PS και SEAT Ibiza 1,2, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως «all around players» δηλαδή μπορούν να καλύψουν πολλαπλές ανάγκες και ταυτόχρονα έχουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Ποιος είναι τώρα αυτός; Οπωσδήποτε πρέπει να διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP), αερόσακο οδηγού, συνοδηγού και πλευρικούς, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, ηλεκτρικούς καθρέφτες, air condition, ηχοσύστημα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ρυθμιζόμενο τιμόνι και κάθισμα οδηγού. 

Από εκεί και πέρα, κάθε τι επιπλέον, είτε σε εξοπλισμό άνεσης ή ασφάλειας, είτε όσον αφορά την εμφάνιση, τις επιδόσεις, τους χώρους, την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 προσμετράται στα θετικά χαρακτηριστικά. Το ποιο μοντέλο τώρα είναι το ιδανικότερο, εν μέρει εξαρτάται και από τις προσωπικές, ιδιαίτερές σας ανάγκες…