Η στιγμή της διάσωσης.

Πρώτα μάγκας μετά δάγκας (+vids)

5.307 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2018)

Μετά τη «διάσωση» μιας Porsche Cayenne από την Mercedes-AMG G63 6x6, το «θηρίο» αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο παχύ στρώμα χιονιού που είχε κατακλύσει τις Aλπεις στη Βόρεια Ιταλία, ωστόσο κάτι δεν υπολόγισε καλά.

Η off-road οδήγηση είναι γεγονός πως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη, ωστόσο πολλές φορές κρύβει παγίδες ακόμα και για ικανά μοντέλα, τα οποία λίγο πριν έχουν βοηθήσει στη διάσωση άλλων αυτοκινήτων.
 
Απόδειξη για τα λεγόμενά μας αυτό το περιστατικό το οποίο έρχεται από τη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα την Cortina dAmpezzo, η οποία βρίσκεται στις νότιες Aλπεις, στην περιοχή Veneto.
 
Όπως μπορούμε να δούμε από τα βίντεο και από τις εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω του Instagram, ο οδηγός μίας Porsche Cayenne έχει πάρει την απόφαση να βγει στους δρόμους τη στιγμή που το χιόνι έχει κυριολεκτικά σκεπάσει τα πάντα. Ωστόσο το ταξίδι για την Porsche δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και με γερμανικό SUV να μένει στην άκρη του δρόμου, με τον πίσω αριστερό τροχό στον αέρα.
Τότε εμφανίστηκε ως σωτήρας μια Mercedes-AMG G63 6x6, η οποία λέγεται πως βοήθησε την Cayenne να ξεκολλήσει, επαναφέροντας την στον ίσιο δρόμο.
 

Το συγκεκριμένο όχημα μέσω ενός βίντεο αποδεικνύει πως έχει αυξημένη ικανότητα στην κίνησή του υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, όμως όλα έχουν και το όριο τους, καθώς λίγο αργότερα ήταν η σειρά του «θηρίου» να βρεθεί στη θέση της Porsche και χρειάστηκε την συνδρομή ενός ειδικού ερπυστριοφόρου οχήματος για να ξεκολλήσει από το χιόνι.
 
 

Panzer down! & this happened... not even the #SnowCat... #Cortina

A post shared by Greg B. ⚫️🔵 (@gregb.23) on

 

Mercedes
test center