Η έκδοση ST-Line χαρακτηρίζεται για τον έντονα σπορ προσανατολισμό του μέσω της συμπεριφοράς και της αίσθησης που προσφέρει.

Πολυτέλειας και κερμπ γωνία! Δοκιμάζουμε παράλληλα το νέο Ford Fiesta με τον 1.000άρη Ecoboost 140 ίππων στις εκδόσεις ST-Line και Vignale.

H έκδοση Vignale χαρακτηρίζεται για τα πιο αυξημένα επίπεδα άνεσης και τα κορυφαία επίπεδα ποιότητα κύλισης που προσφέρει.

Zoom στις λεπτομέρειες του Ford Fiesta ST-Line.

Zoom στις λεπτομέρειες του Ford Fiesta Vignale.

Δοκιμή: Ford Fiesta ST-Line & Vignale με 140 PS

78.114 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2018)

Με τις πιο εστιασμένες εκδόσεις ST-Line και Vignale, το Fiesta, που κατέκτησε τον τίτλο του Best Car 2018, διευρύνει την γκάμα του και ισχυροποιεί την εικόνα του προσφέροντας κυριολεκτικά τα πάντα.

What is new Vignale
- Πιο πολυτελής έκδοση
- Αποκλειστικά σε 5θυρο αμάξωμα
- Κινητήρες βενζίνης 100, 125 και 140 ίππων και diesel 120 ίππων
- Από 17.396 ευρώ (1,0 ΕcoBoost με 100 ίππους)

What is new ST-Line
- Πιο σπορ στήσιμο και εμφάνιση
- Σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις
- Κινητήρες diesel 85 και 120 ίππων και βενζίνης 120 και 140 ίππων
- Από 16.438 ευρώ (1,5 TDCi με 85 ίππους)

Η οικογένεια του Fiesta μεγαλώνει με τις δύο νέες εκδόσεις που έρχονται ως εξοπλιστικές, αλλά με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με τις υπόλοιπες. Η έκδοση ST-Line αρχικά εστιάζει μέσω αλλαγών σε εμφάνιση και στήσιμο, στην ενίσχυση του σπορ προφίλ του νέου Fiesta, ενώ η έκδοση Vignale ακολουθώντας την λογική των μεγαλύτερων ομώνυμων μοντέλων της φίρμας, έρχεται να βάλει το Fiesta στα πιο premium μικρά αυτοκίνητα. Τις δοκιμάζουμε στην κορυφαία τους έκδοση με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα των 140 ίππων.

ST-Line για νεανικό και ανήσυχο κοινό, Vignale για πιο εκλεπτυσμένες μετακινήσεις
Η έκδοση ST-Line είναι αυτή τη στιγμή -και μέχρι να έρθει η έκδοση ST- η κορυφαία έκδοση του Fiesta σε οδηγικό επίπεδο. Αισθητικά, ο σπορ χαρακτήρας της έκδοσης εκφράζεται από την νέα κυψελωτή μαύρη μάσκα και τον δυναμικής σχεδίασης προφυλακτήρα, ενώ συνεχίζεται στα πλαϊνά του με την προσθήκη μαρσπιέ και των σκουρόχρωμων νέων ζαντών αλουμινίου των 17 ιντσών. Στο πίσω μέρος την διαφορετικότητα αυτής της έκδοσης διαμορφώνει η αεροτομή και ο σπορ σχεδίασης προφυλακτήρας, ενώ συνολικά το ξεχωριστό μπλέ (Deep Impact Blue) χρώμα του, προσδίδει και εκείνο με τη σειρά του το απαραίτητο σπορ ύφος στην έκδοση ST-Line που είναι διαθέσιμη τόσο σε 5θυρο όσο και 3θυρο αμάξωμα.

Την ίδια στιγμή, η αποκλειστικά 5θυρη έκδοση Vignale εκφράζει το πιο πολυτελές της ύφος μέσω επεμβάσεων στα ίδια σημεία. Εδώ η μπροστινή γρίλια ενσωματώνει χρωμιωμένες λεπτομέρειες και ο προφυλακτήρας έχει πιο στρογγυλεμένη αισθητική, ενώ οι πολυάκτινες ζάντες των 17 ιντσών και το χρώμιο στο κάτω μέρος των θυρών αλλά και των παραθύρων προσδίδουν περισσότερη «αίγλη» στο μικρό Fiesta και στο πλάι. Στο πίσω μέρος και πάλι ο προφυλακτήρας με χρώμιο στο κάτω μέρος του, δημιουργεί μια πιο κομψή παρά δυναμική εικόνα, με το αποτέλεσμα να κρίνεται επιτυχημένο και εδώ στο μέγιστο βαθμό συμπληρωμένη και από την ιδιαίτερη απόχρωση του γκρι (Milano Grigio) ειδικά για αυτή την έκδοση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center