Η elegance εμφάνιση της έκδοσης Vignale οφείλεται κατά κύριο λόγο στις εξαιρετικής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις.

Στην έκδοση Vignale «μυρίζει» χλιδή τόσο σε εικόνα όσο και σε ποιότητα.

Στην έκδοση Vignale «μυρίζει» χλιδή τόσο σε εικόνα όσο και σε ποιότητα.

Όμορφο με σπορ στοιχεία και καλή ποιότητα κατασκευής είναι το high tech εσωτερικό του Fiesta ST-Line.

Ο σπορτίφ διάκοσμος του ST-Line στο εσωτερικό του διαμορφώνεται από τις εμφανείς ραφές, τα πεντάλ αλουμινίου και το χοντρό και flat bottom τιμόνι.

Ο σπορτίφ διάκοσμος του ST-Line στο εσωτερικό του διαμορφώνεται από τις εμφανείς ραφές, τα πεντάλ αλουμινίου και το χοντρό και flat bottom τιμόνι.

Εσωτερικό: Διαφορετικά αλλά ιδιαίτερα ευχάριστα και τα δυο

78.137 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2018)

Η εικόνα στο εσωτερικό των δυο εκδόσεων του Fiesta διαφέρει σε πάρα πολλά στοιχεία προκειμένου να διαμορφωθεί ανάλογα με τον χαρακτήρα του καθενός το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η έκδοση ST-Line έτσι, αποτελώντας την πλέον σπορτίφ έκδοση του Fiesta ενσωματώνει σπορ καθίσματα με εμφανείς ραφές (κόκκινες ή λευκές), αλουμινένια πεντάλ, ενώ το νέο τριάκτινο τιμόνι διακρίνεται για την χοντρή του στεφάνη και το flat κάτω μέρος του. Γενικότερα το φινίρισμα έχει πιο σπορτίφ αναφορές με την ποιότητα να παραμένει καλή και σε αυτό το Fiesta με μαλακή επένδυση να καλύπτει το πάνω μέρος του ταμπλό. Η έκδοση Vignale έχει σημαντικά πιο πολυτελή εικόνα μέσω των καλύτερων χρησιμοποιούμενων υλικών στα βασικά του μέρη. Οι υψηλής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις σε ταμπλό, καθίσματα και εσωτερικές επενδύσεις θυρών και το πιο προσεγμένο φινίρισμα συνολικά αναδεικνύουν τον πιο premium χαρακτήρα αυτής του της έκδοσης, ωστόσο θα θέλαμε αυτή η αναβάθμιση της έκδοσης να περνάει και στα πιο «κρυφά» σημεία αυτής της έκδοσης όπως στο κάτω μέρος του ταμπλό και στις πόρτες. Σε κάθε περίπτωση ο εκάστοτε διαμορφωμένος χαρακτήρας, συνδυάζεται με τον high tech αέρα που χαρίζει η οθόνη του συστήματος infotainment Sync 3 της Ford, ενώ και εδώ το εκπληκτικής απόδοσης και πιστότητας ηχοσύστημα της B&O είναι απολαυστικό. Οι χώροι σαφώς δεν μεταβάλλονται στο ελάχιστο παραμένοντας επαρκείς για 4 επιβάτες, με τον χώρο αποσκευών να έχει όγκο και πάλι 292 λίτρα, τιμή στον μέσο όρο της κατηγορίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto