Προχωρημένο αισθητικά με σπορ και high tech «αέρα», είναι το εσωτερικό του νέου Civic. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική όπως και η συναρμολόγηση.

Σύγχρονος και καλαίσθητος είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων (TFT LCD) των 7 ιντσών.

Η θέση οδήγησης του Civic είναι χαμηλότερα τοποθετημένη και έτσι καθίσταται ακόμα πιο σπορ σε σχέση με της 9ης γενιάς.

Στο κέντρο του ταμπλό, βρίσκεται η 7 ιντσών οθόνη αφής για το αναβαθμισμένο -αλλά και πάλι «πολύπλοκο»- σύστημα πολυμέσων Honda Connect 2.

Εσωτερικό: Ακόμα καλύτερο ποιοτικά, high-tech και πάλι ευχάριστο αισθητικά

177.758 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

To εσωτερικό του Civic ιδιαίτερα στα τελευταίας γενιάς μοντέλα, αποτελούσε πάντα ένα highlight του αυτοκινήτου με τη σχεδίαση να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Στο 10ης γενιάς Civic η σχεδίαση στο εσωτερικό είναι ελαφρώς πιο «συμβατική»  ωστόσο παραμένει προχωρημένη. Πλέον όλα τα στοιχεία του ενοποιούνται με το ταμπλό και δεν διαχωρίζονται τμηματικά όπως στις προηγούμενες 2 γενιές, με το σύνολο να διαμορφώνει έναν ιδιαίτερα ευχάριστο και συμπαγή διάκοσμο. Στο ταμπλό ξεχωρίζει ο πίνακας οργάνων, που φιλοξενεί στο κέντρο του μια οθόνη 7 ιντσών στην οποία εμφανίζεται το ψηφιακό ταχύμετρο καθώς και ένα μενού που περιλαμβάνει μια σειρά από ενδείξεις. Στο κέντρο του ταμπλό, βρίσκεται η 7 ιντσών οθόνη αφής για το αναβαθμισμένο -αλλά και πάλι «πολύπλοκο»- σύστημα πολυμέσων Honda Connect 2 με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας, ενώ από κάτω η «αιωρούμενη» βάση της κονσόλας, εκτός από πρακτικότητα, προσθέτει πόντους στην ιδιαίτερη αισθητική του. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και σε αυτό το Civic, με χρήση μαλακών καλής ποιότητας υλικών και εξαιρετικό επίπεδο συναρμογής και φινιρίσματος. Tη θετική εικόνα έρχονται να συμπληρώσουν, οι σπορτίφ λεπτομέρειες στον διάκοσμο αλλά και ο σπορ χαρακτήρας του ο οποίος «πηγάζει» από την τέλεια θέση οδήγησης και τον εξαιρετικά θετικό σε κούμπωμα επιλογέα. Τελειώνοντας, η πρακτικότητα είναι και πάλι ιδιαίτερα προσεγμένη και σε αυτό το Civic με πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα. Για παράδειγμα, ο χώρος αποθήκευσης ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα έχει χωρητικότητα 7,2 λίτρων. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Kalitero aytokinito
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel