Πρώτη γεύση για το εσωτερικό του νέου Mazda CX-60

Πρώτη γεύση για το εσωτερικό του νέου Mazda CX-60

2.950 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2022)

Η Mazda αποκάλυψε ένα νέο teaser για το εσωτερικό του νέου Mazda CX-60 που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στις 6 Μαρτίου.

Νέο teaser μας δείχνει την καμπίνα του νέου Mazda CX-60

Στις 8 Μαρτίου του 2022 θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου Mazda CX-60 PHEV, το πρώτο εκ των δύο νέων μοντέλων από την οικογένεια των μεγάλων SUV της εταιρείας που θα παρουσιαστούν σε όλη την Ευρώπη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. H μάρκα με το νέο της teaser, μας δίνει μια καλή γεύση από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. 

Το Plug-in υβριδικό CX-60 καταδεικνύει τη δέσμευση της Mazda σε μια προσέγγιση πολλαπλών λύσεων για βιώσιμη κινητικότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εσωτερικό με έμπνευση από την φιλοσοφία της Ιαπωνίας

Η Mazda αναφέρει πως το εσωτερικό του CX-60 είναι εμπνευσμένο από την Ιαπωνική φιλοσοφία, με τους σχεδιαστές να έχουν δημιουργήσει ένα κομψό, υψηλής ποιότητας εσωτερικό που συνδυάζει παραδοσιακές μεθόδους και νέες τεχνολογίες. Το CX-60 εισάγει για πρώτη φορά τις ιδέες του Kaichô, της αρμονίας που προέρχεται από την ανάμειξη διαφορετικών υλικών και υφών, όπως ξύλο σφενδάμου, δέρμα Νάπα, ιαπωνικά υφάσματα και λεπτομέρειες από χρώμιο, αλλά και του Musubu, τον μοναδικό ιαπωνικό τρόπο δεσίματος υφασμάτων, που αποτέλεσε και την έμπνευση για τη ραφή του πίνακα οργάνων.

Με 2,5 λίτρων κινητήρα και συνολική ισχύ 300 ίππων

Το Mazda CX-60 PHEV θα τροφοδοτείται από ένα κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική ισχύ να ξεπερνά τους 300 ίππους. Το πρώτο Plug-in υβριδικό κινητήριο της Mazda θα προσφέρει ομαλή και ισχυρή επιτάχυνση και όπως υπόσχεται η Mazda, θα δίνει στον οδηγό μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οδηγική απόλαυση σε οποιοδήποτε συνθήκη οδήγησης. Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε την χωρητικότητα της μπαταρίας αλλά ούτε και την αυτονομία που θα είναι σε θέση να προσφέρει. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ΜΟΤΟ