Η πρώτη teaser εικόνα του Corsa είναι γεγονός.

Πρώτη «γεύση» του νέου Opel Corsa

7.883 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2019)

Τη δυνατότητα να δούμε για πρώτη φορά ένα μέρος του νέου Corsa μας έδωσε η Opel, η οποία δημοσίευσε την πρώτη teaser εικόνα του επερχόμενου μοντέλου.

Με αυτό τον τρόπο η μάρκα ξεκινά την καμπάνια των teaser για την έκτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου, πριν πραγματοποιήσει την επίσημη αποκάλυψη που έχει προγραμματιστεί να συμβεί εντός του 2019.
 
Το πρώτο λοιπόν στοιχείο του νέου Corsa που βγαίνει προς τα έξω, όπως αποδεικνύεται από την εικόνα, είναι οι matrix LED προβολείς που θα διαθέτει το γερμανικό μικρό. Η εν λόγω τεχνολογία δεν αποτελεί κάποια έκπληξη καθώς έχει υιοθετηθεί σε αρκετά μοντέλα της Opel τα τελευταία χρόνια. Αρχικά έκανε την εμφάνισή της στο Astra το 2015, ενώ έχει φτάσει μέχρι το Insignia και πλέον και στο Corsa.
 

Από ΄κει και πέρα στα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε, όπως φαίνεται η τρίθυρη έκδοση θα πάψει να υφίσταται, ισχυρισμός ο οποίος ενισχύεται από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και δείχνουν μόνο πεντάθυρα δοκιμαστικά μοντέλα. Η Opel δεν είναι ακόμα έτοιμη να μιλήσει για τις νέες τεχνικές προδιαγραφές του Corsa, αλλά αναμένουμε ότι η ισχύς θα προέλθει από μια σειρά μικρών υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων του PSA γκρούπ.
 
Για παράδειγμα, θεωρείται σίγουρος ο εφοδιασμός του Corsa με το τρικύλινδρο PureTech μοτέρ χωρητικότητας 1,2 λίτρων σε διάφορες εκδόσεις ενώ, πέραν αυτού, θα υπάρξει μια έκδοση χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης, με την Opel να κατασκευάζει παράλληλα το αμιγώς ηλεκτρικό eCorsa που αναμένεται το 2020.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center