4 φωτογραφίες »

Η Lumma προχώρησε σε ολική βελτίωση του Audi RS Q8.

RS Q8 να το ζηλεύει και η Audi

2.800 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2020)

Η Lumma δούλεψε πάνω σε ένα Audi RS Q8 και πέραν των οπτικών αναβαθμίσεων που πρόσφερε στο γερμανικό SUV, του έδωσε μία αύξηση ισχύος που φτάνει τριψήφιο αριθμό!


Το πακέτο που εφάρμοσε η Lumma ονομάζεται CLR 8 RS.  Κάνοντας την αρχή από το εξωτερικό, οι βελτιώσεις που προσφέρει είναι πολλές και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επεκτάσεις φτερών κατασκευασμένες από ανθρακονήματα και ένα χείλος το οποίο τοποθετείται στο κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί αεροδυναμικός διαχύτης και αεροτομή, ενώ κάτω από τα φωτιστικά σώματα βρίσκονται επιπλέον εξαρτήματα και αυτά κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα.
 
Στην καμπίνα η Lumma προσθέτει ένα σετ πεντάλ αλουμινίου, ειδικά πατάκια δαπέδου με το λογότυπο Lumma, ενώ πλήρες δερμάτινο είναι το εσωτερικό, συμβάλλοντας έτσι στην τόνωση του πολυτελούς στοιχείου, παρά το εξόχως σπορ εξωτερικό.
 
Ωστόσο οι βελτιώσεις δε τελειώνουν εκεί. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει αυξήσει κατά 105 ίππους και 110 Nm ροπής περίπου την ισχύ του Audi RS Q8. Ως αποτέλεσμα ο twin-turbo 4,0 λίτρων V8 κινητήρας προσφέρει πλέον 705 ίππους και 910 Nm ροπής. Στην έξτρα ισχύ συμβάλει και το νέο σύστημα εξάτμισης που προστέθηκε με τις τέσσερις απολήξεις να εδρεύουν ανά ζεύγος στις δύο άκρες του οπίσθιου προφυλακτήρα.
 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν πως η Lumma προσφέρει το πλήρες πακέτο και τη συναρμολόγηση έναντι 38.000 ευρώ, ωστόσο θα είναι διαθέσιμο από το τέταρτο τρίμηνο του έτους και έπειτα.  

Toyota
test center