• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το μήκος του Range Rover Sport Coupe (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό) περιμένουμε να είναι περίπου 4,7 μέτρα, λίγο μικρότερο δηλαδή από τους άμεσους ανταγωνιστές BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe.

Το νέο Range Rover Sport Coupe (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό) αναμένεται να κάνει ντεμπούτο φέτος, σε κάποια από τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, με την Land Rover να προγραμματίζει το εμπορικό λανσάρισμα για το 2018.

Αφού πέρασε από το Nurburgring για δοκιμές στην πίστα, το πρωτότυπο Range Rover Sport Coupe βρίσκεται αυτήν την περίοδο καμουφλαρισμένο στη Σουηδία για μερικά ακόμα τεστ, αυτή τη φορά σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Η γραμμή της οροφής, είναι εμφανώς πιο κυρτή, ενώ αλλαγές αναμένονται στις γυάλινες επιφάνειες και στην εμπρόσθια όψη σε σχέση με το κανονικό Range Rover Sport.

Range Rover Sport Coupe

4.369 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/1/2017

Στα τελευταία στάδια δοκιμών βρίσκεται το Range Rover Sport Coupe, το μοντέλο δηλαδή με το οποίο η Land Rover φιλοδοξεί να μπει σφήνα στα BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe.

 
Αφού πέρασε από το Nurburgring για δοκιμές στην πίστα, το πρωτότυπο Range Rover Sport Coupe βρίσκεται αυτήν την περίοδο καμουφλαρισμένο στη Σουηδία για μερικά ακόμα τεστ, αυτή τη φορά σε χαμηλές θερμοκρασίες.
 
Αρκετές «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες υπάρχουν από το μοντέλο με το κωδικό όνομα L560, μα είναι τόσο βαριά καμουφλαρισμένο, που λίγα μπορείς να καταλάβεις για τα επιμέρους χαρακτηριστικά του. Η γραμμή της οροφής, πάντως, είναι εμφανώς πιο κυρτή, ενώ φυσικά υπάρχουν και οι ψηφιακές δημιουργίες διαφόρων σχεδιαστών, που «βιάζονται» να απεικονίσουν το αμάξι.
 
Αλλαγές αναμένονται στις γυάλινες επιφάνειες και στην εμπρόσθια όψη σε σχέση με το κανονικό Range Rover Sport. Το μήκος του Range Rover Sport Coupe περιμένουμε να είναι περίπου 4,7 μέτρα, λίγο μικρότερο δηλαδή από τους άμεσους ανταγωνιστές BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe.
   
Το εσωτερικό κατά τα λεγόμενα θα είναι πολυτελές και οδηγοκεντρικό, ενώ μάλλον θα διαθέτει τετραθέσια διαμόρφωση. Νέα υλικά και διαφορετικό φινίρισμα, λογικά θα δώσουν το παρόν.
 
Η γκάμα φανταζόμαστε πως θα ξεκινάει από τον 2.0 Ingenium 4κύλινδρο κινητήρα και θα διαθέτει επιλογές με 6 ή 8 κυλίνδρους. Υπάρχει η φήμη για ηλεκτρική έκδοση, αν και πιο πιθανή είναι μια υβριδική εκδοχή με βάση το 3.0 SDV6 σύνολο.
 
Το νέο Range Rover Sport Coupe αναμένεται να κάνει ντεμπούτο φέτος, σε κάποια από τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, με την Land Rover να προγραμματίζει το εμπορικό λανσάρισμα για το 2018.