3 φωτογραφίες »

Το Plug-in hybrid C5 Aircross έχει ειδικό σχεδιασμό με λεπτομέρειες μπλε χρώματος στο εξωτερικό του αμαξώματος.

Citroen C5 Aircross: Το δυναμικό και high-tech μικρομεσαίο SUV

48.041 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2021)

Για τους οικογενειάρχες που αναζητούν μεγαλύτερους χώρους χωρίς καμία έκπτωση σε άνεση και οδική συμπεριφορά η λύση ακούει στο όνομα Citroen C5 Aircross. Το comfort class SUV είναι ένα μοντέλο που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο χάρη στην μυώδη σχεδίασή του, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος με την top για την κατηγορία τιμή των 23 εκατοστών και τα χαρακτηριστικά πλαϊνά Airbumps. Περνώντας στο εσωτερικό, δεν υπάρχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στο οποίο εστιάζει κανείς. Το έντονο high-tech ύφος της καμπίνας αποτυπώνεται με το tablet με οθόνη αφής 8 ιντσών, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, τις 20 προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης και τις 6 τεχνολογίες δικτύωσης του συστήματος infotainment.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

 
Πλήρως διαμορφώσιμο εσωτερικό, κορυφαίος χώρος αποσκευών, αδιαπραγμάτευτη άνεση
Highlight, φυσικά, οι απεριόριστες δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού και τα κορυφαία επίπεδα άνεσης. Η συρόμενη πίσω σειρά καθισμάτων και η πληθώρα αποθηκευτικών χώρων πιστοποιεί ότι το Citroen C5 Aircross δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους χώρους, την ώρα που με τα καθίσματα στην τέρμα μπροστά θέση προκύπτει ένας τεράστιος χώρος αποσκευών 720 λτ., νούμερο που αποτελεί το μεγαλύτερο της κατηγορίας.
 

Η έννοια της απόλυτης άνεσης ικανοποιείται με τα νέα καθίσματα... πολυθρόνες τεχνολογίας Advanced Comfort, που εξασφαλίζουν εξασφαλίζουν άριστη πλευρική υποστήριξη λόγω του έξτρα ειδικού αφρώδoυς υλικού πάχους 15χλστ. στο εσωτερικό τους.

Η έννοια της απόλυτης άνεσης ικανοποιείται με τα νέα καθίσματα... πολυθρόνες τεχνολογίας Advanced Comfort, που εξασφαλίζουν εξασφαλίζουν άριστη πλευρική υποστήριξη λόγω του έξτρα ειδικού αφρώδoυς υλικού πάχους 15χλστ. στο εσωτερικό τους.

Η φιλοσοφία άνεσης «Advanced Comfort» ικανοποιείται με δύο ακόμη τρόπους στο δημοφιλές οικογενειακό SUV. Όπως στο C3 Aircross έτσι και εδώ η έξτρα προσθήκη ειδικού αφρού πάχους 15 χιλιοστών στα καινοτόμα καθίσματα διασφαλίζει ότι η παραμονή σας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου θα είναι το λιγότερο ευχάριστη. Παράλληλα, με την ανάρτηση Hydraulic Progressive Cushions με δυνατότητα προοδευτικής απόσβεσης εξασφαλίζεται μετακίνηση πάνω σε... μαγικό χαλί και η απαραίτητη οδηγική απόλαυση ακόμα και μετά από πολλές ώρες οδήγησης.
 
Με αποδοτικούς συμβατικούς κινητήρες και υβριδική έκδοση 225 ίππων
Το Citroen C5 Aircross έρχεται με μία πλήρη γκάμα κινητήρων, τόσο με συμβατικά μοτέρ βενζίνης και diesel όσο και με Plug-in υβριδική έκδοση. Στις επιλογές βενζίνης δεσπόζουν οι κινητήρες της οικογένειας PureTech (1,2 με 130 άλογα, 1,6 με 180 άλογα), ενώ στην έκδοση πετρελαίου ο diesel 1,5 BlueHDi έχει έξοδο συστήματος 130 ίππους. Μάλιστα, εκτός του χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων στο νέο C5 Aircross έχει τοποθετηθεί η πιο πρόσφατη έκδοση του EAT8 με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο «Shift and Park by wire», το οποίο μέσω των δύο επιπλέον σχέσεων εμφανίζει έως και 7% μικρότερη κατανάλωση και βελτιστοποιημένες-ομαλότερες αλλαγές.
 
Μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, οικονομία και επιδόσεις υπόσχεται η Plug-in υβριδική έκδοση 225 ίππων στο Citroen C5 Aircross. Το γαλλικό SUV επιταχύνει άκρως ικανοποιητικά στα 0-100 χλμ./ώρα (8,3 δλ.), προσφέρει επαρκή για τις καθημερινές μετακινήσεις αυτονομία 55 χιλιομέτρων, δεν υπάρχει ανησυχία για τους χρόνους φόρτισης διότι σε Wallbox 7,4 kW η μπαταρία γεμίζει πλήρως σε λιγότερο από 2 ώρες.
 
Από 23.950 ευρώ και σε πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού
Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα του Citroen C5 Aircross διαμορφώνονται και διαφορετικά οι εξοπλιστικές εκδόσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι πλούσιες από την βασική τους επιλογή, με την σουίτα ασφαλείας να περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης (Cruise Control & Speed Limiter, Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (μέχρι τα 85 χλμ./ώρα, Lane Keeping Assist κ.α.. Στους συμβατικούς κινητήρες, η entry-level έκδοση Inspire κοστίζει με προωθητική ενέργεια 23.950 ευρώ. Όσον αφορά το Citroen C5 Aircross Hybrid προσφέρεται σε πιο πλούσια εξοπλιστικά πακέτα, έχοντας αρχική τιμή 43.500 ευρώ. Μάλιστα, λόγω  χαμηλών εκμπομπών ρύπων (31-32 γρ. CO2/χλμ.) και ΛΠΤΦ κάτω από 40.000 ευρώ είναι κατάλληλη πρόταση για όσους αναζητούν εταιρικό χωρίς φόρο.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

NEO TRAFIC
skoda