Το νέο SUV της Skoda έρχεται να ενισχύσει τον στόλο της τσέχικης φίρμας στα SUV, παίρνοντας την σκυτάλη από το μικρότερο Yeti. Εδώ σας την παρουσιάζουμε σε αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη, εικόνα.

Το νέο SUV της Skoda έρχεται να ενισχύσει τον στόλο της τσέχικης φίρμας στα SUV, παίρνοντας την σκυτάλη από το μικρότερο Yeti. Εδώ σας την παρουσιάζουμε σε αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη, εικόνα.

Scoop: Νέο Skoda SUV

7.942 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2016)

Το νέο SUV της Skoda έρχεται να επεκτείνει την γκάμα της και να αποτελέσει την κορωνίδα της στα SUV, με την τοποθέτησή του ακριβώς πάνω από το Yeti.

Η Skoda παρουσίασε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το πρωτότυπο VisionS, το οποίο επρόκειτο να αποτελέσει και την βάση για νέο SUV από την εταιρία, έχοντας στενή «συγγένεια» με τα Ateca και Tiguan.Η τσέχικη εταιρία θέλει να διευρύνει περισσότερο την γκάμα των μοντέλων της, προς τα πάνω αυτή την φορά, λανσάροντας ένα νέο μοντέλο που θα τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από το Yeti, αποτελώντας και τη μεγάλη SUV επιλογή της. Στην αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία από τους κατασκόπους μας, φαίνεται η σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η εταιρία στο νέο μεγάλο SUV της, πατώντας στα χνάρια του VisionS.Η Skoda θα μπει ακόμα πιο βαθιά στα SUV, πάνω στην ανανεωμένη, πιο ευρύχωρη και ελαφρύτερη MQB πλατφόρμα σε σχέση με τον προκάτοχό του και θα μοιράζεται πολλά μηχανικά μέρη και όχι μόνο από το «ξαδερφάκι» του Tiguan.Αλλη μια πρωτιά του, είναι το γεγονός πως θα είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας, με 3 σειρές καθισμάτων. Οι Τσέχοι σκέφτονται να βγάλουν το νέο τους SUV από την γραμμή παραγωγής λίγο πριν τη νέα γενιά του Yeti, ώστε η γκάμα των SUV-crossover τους να είναι εξ ολοκλήρου ανανεωμένη και εκσυγχρονισμένη.

Φυσικά, σε όλες τις επιλογές η Skoda θα δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει μεταξύ 4Χ2 και 4Χ4 έκδοσης, με τις πρώτες βέβαια επιλογές να είναι οι περισσότερες για λόγους μείωσης των εκπομπών ρύπων. Είναι δεδομένο ότι τα δυο νέα SUV της Skoda θα λάβουν όλες τις νεότερες γενιές των TSI (βενζίνη) και TDI (πετρέλαιο) κινητήρων του VW Group. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και επιλογή του 1,4 TSI ACT, που έχει το σύστημα διακοπής λειτουργίας των μισών κυλίνδρων όταν αυτή δεν απαιτείται. Στην περίπτωση των TDI, θα δούμε όλες τις νέες, Euro 6 επιλογές, με τις κορυφαίες εκδόσεις της γκάμας θα έχουν τα 2λιτρα TDI μοτέρ, όσον αφορά το μεγάλο της SUV. Στα κιβώτια τέλος, δεν αναμένουμε εκπλήξεις με χειροκίνητα 6 σχέσεων και το διπλού συμπλέκτη DSG των 7 σχέσεων, να απαρτίζουν τις επιλογές κατά περίπτωση.Σίγουρα όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίασή του από την εταιρία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τόσο περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στην επιφάνεια και θα σας κρατάμε ενήμερους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
test center