Την πόρτα του δικαστηρίου αναμένεται να περάσει την προσεχή Τρίτη (8/1) ο Carlos Ghosn, ο οποίος παραμένει κρατούμενος στις φυλακές του Τόκιο.

Σε ανοιχτή ακρόαση ο Carlos Ghosn

1.758 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2019)

Την πόρτα του δικαστηρίου αναμένεται να περάσει την προσεχή Τρίτη (8/1) ο Carlos Ghosn, ο οποίος παραμένει κρατούμενος στις φυλακές του Τόκιο.

Ανοιχτή ακρόαση από τις δικαστικές αρχές της Ιαπωνίας ζήτησε ο Carlos Ghosn, το αίτημα του οποίου έγινε δεκτό. Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, ο κλονισμένος ισχυρός άντρας της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, αναμένεται να βρεθεί ενώπιων του δικαστηρίου προκειμένου να ακούσει το λόγο της συνεχιζόμενης κράτησή του.
 
Αυτή η εμφάνιση θα είναι η πρώτη δημόσια που θα πραγματοποιήσει ο Ghosn από τις 19 Νοεμβρίου όπου και συνελήφθη, με τις πλέον γνωστές κατηγορίες περί οικονομικών παραπτωμάτων.
Αξίζει να αναφερθεί πως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το δικαστήριο του Τόκιο ενέκρινε την παράταση της κράτησης του Ghosn μέχρι την 11η Ιανουαρίου, καθώς του απαγγέλθηκαν νέες κατηγορίες ίδιας φύσης, που έκαναν λόγω πως ο 66χρονος μεταξύ άλλων μετέφερε προσωπικές επενδυτικές ζημιές στη Nissan.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Nissan, Greg Kelly που είχε συλληφθεί μαζί με τον Carlos Ghosn απελευθερώθηκε με εγγύηση, αφού το δικαστήριο αποφάσισε να μην παρατείνει την κράτησή του στις φυλακές, ενώ από τη μεριά του τόσο ο Kelly, όσο και ο Ghosn αρνούνται τις κατηγορίες.
 
Η ακρόαση θα διεξαχθεί στις 10:30 τοπική ώρα στις 8 Ιανουαρίου, όπως ανέφερε το δικαστήριο την Παρασκευή (4/1).

Mercedes
citroen