Το νέο Jetta θα αποκτήσει ένα πιο σπορ και στιλάτο αμάξωμα από το υπάρχον μοντέλο, με τις ομοιότητες με το Arteon να είναι εμφανείς. Εντελώς νέο «πρόσωπο», με μεγάλη γρίλια και γωνιώδη φωτιστικά σώματα.

Βλέπουμε ένα «γλυπτό» καπό, μια περισσότερο σπορ γραμμή οροφής και ένα διαφορετικό τελείωμα, με το πορτμπαγκάζ να φιλοξενεί και ενσωματωμένη αεροτομή. Πίσω συναντάμε λεπτά φανάρια, λεπτομέρειες χρωμίου και διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Το νέο Jetta θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στις Η.Π.Α. στο 2ο μισό του 2018, ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με την Ευρώπη. Το νέο μοντέλο πατάει στην πλατφόρμα MQB και έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις από το τωρινό.

Για 1η φορά βλέπουμε και το εσωτερικό του νέου Jetta, το οποίο δείχνει να ακολουθεί την τελευταία τάση των μοντέλων της VW. Στο σκίτσο διακρίνεται και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπως και η μεγάλη οθόνη του συστήματος infotainment.

Σε ένα μήνα το νέο Jetta

3.601 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2017)

Η Volkswagen συνεχίζει την αποκάλυψη του νέου Jetta, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου, όταν θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Ντιτρόιτ. Ας δούμε τι αλλάζει στο νέο compact sedan των Γερμανών…

Η Volkswagen, αφού μας αποκάλυψε το προφίλ του νέου Jetta, επιστρέφει σήμερα με ένα πλήρες σετ σκίτσων που αποτελούν τον προπομπό του οχήματος, που θα κάνει ντεμπούτο στις 14 Ιανουαρίου, όταν θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Ντιτρόιτ.
 
Όπως βλέπετε και στις πρώτες προωθητικές εικόνες, το νέο μικρομεσαίο sedan θα αποκτήσει ένα πιο σπορ και στιλάτο αμάξωμα από το υπάρχον μοντέλο, με τις ομοιότητες με το Arteon να είναι εμφανείς. Εντελώς νέο «πρόσωπο», λοιπόν, για το νέο Jetta με μεγάλη γρίλια και γωνιώδη φωτιστικά σώματα.
 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω, βλέπουμε ένα «γλυπτό» καπό, μια περισσότερο σπορ γραμμή οροφής και ένα διαφορετικό τελείωμα, με το πορτμπαγκάζ να φιλοξενεί και ενσωματωμένη αεροτομή. Πίσω συναντάμε λεπτά φανάρια, λεπτομέρειες χρωμίου και διπλή απόληξη της εξάτμισης.
   
Σήμερα για πρώτη φορά βλέπουμε και το εσωτερικό του νέου Jetta, το οποίο δείχνει να ακολουθεί την τελευταία τάση των μοντέλων της Volkswagen. Στο σκίτσο διακρίνεται και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπως και η μεγάλη οθόνη του συστήματος infotainment. Βλέπουμε ακόμα το τριάκτινο τιμόνι, όπως και τις μεταλλικές λεπτομέρειες.
 
Το νέο Volkswagen Jetta θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στις Η.Π.Α. στο δεύτερο μισό του 2018, ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με την Ευρώπη. Το νέο μοντέλο πατάει στην πλατφόρμα MQB και έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις από τον προκάτοχό του.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda