Ο CEO της εταιρείας στη Β. Αμερική, Matthias Erb, έδειξε το επίσημο σκίτσο από το προφίλ του οχήματος, στο οποίο βλέπουμε πως το νέο Jetta έχει δεχθεί τις επιρροές του Arteon, αλλά και του κινέζικου Phideon.

Teaser του νέου VW Jetta

3.214 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2017)

Η Volkswagen -ένα περίπου μήνα πριν το ντεμπούτο της έκθεσης του Ντιτρόιτ- μας δίνει μια πρώτη γεύση για το νέας γενιάς Jetta, το οποίο δείχνει να υιοθετεί στοιχεία από το μεγαλύτερο Arteon.

Μπορεί το Volkswagen Jetta να σταματάει σιγά σιγά από την Ευρώπη και το μέλλον του να είναι ακόμα αβέβαιο, αλλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού σε περίπου ένα μήνα θα αποκτήσει τη νέα του γενιά, καθώς το Γενάρη στην έκθεση του Ντιτρόιτ θα γίνει το ντεμπούτο του μοντέλου για το οποίο σήμερα παίρνουμε μια πρώτη γεύση.
 
Ο CEO της εταιρείας στη Β. Αμερική, Matthias Erb, έδειξε το επίσημο σκίτσο από το προφίλ του οχήματος, στο οποίο βλέπουμε πως το νέο Jetta έχει δεχθεί τις επιρροές του Arteon, αλλά και του κινέζικου Phideon. Το παραπάνω δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς μας έχουν προετοιμάσει οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες.
   
Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, το νέας γενιάς Volkswagen Jetta πατάει στην πλατφόρμα MQB, την οποία χρησιμοποιεί το Golf και πολλά ακόμα μοντέλα του Group. Το νέο πάτωμα θα του επιτρέψει να δεχθεί μια σειρά από κινητήρες.
 
Περισσότερα θα ξέρουμε για το νέο Volkswagen Jetta στις προσεχείς εβδομάδες, στις οποίες φανταζόμαστε πως θα υπάρξουν περισσότερα teasers. Το παγκόσμιο ντεμπούτο θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου όταν και θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Ντιτρόιτ.

peugeot
skoda