2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Αudi o Κen Block

1.799 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2021)

Ο Ken Block ανήκει πλέον στην οικογένεια της Audi και θα είναι επιφορτισμένος με την ανάδειξη της κληρονομιάς της Audi και την προώθηση των ηλεκτρικών μοντέλων της φίρμας.

Tην έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν σήμερα Audi και Ken Block, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί σε τι είδους πρότζεκτ θα δούμε τον Αμερικανό οδηγό.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


«H Αudi πυροδότησε το πάθος μου για το μηχανοκίνητο αθλητισμό»
Στο video που έδωσε στην δημοσιότητα η Audi, o Block φαίνεται να βρίσκεται σε ένα parking γεμάτο από κλασικά αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας, όπως το Audi Sport Quattro S1, το Audi V8 quattro DTM και το Audi e-tron Vision Gran Tursimo. H Audi δήλωσε πως ο Block πέρασε αρκετό χρόνο μαζί τους, άρα ίσως στο μέλλον δούμε ένα συναρπαστικό video με αυτά τα αυτοκίνητα. Ο Block δήλωσε από την πλευρά του: «H Audi είναι η φίρμα που πυροδότησε το πάθος μου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ αυτό το νέο κεφάλαιο. Μαζί, θα αναπτύξουμε καινοτόμα project και θα θέσουμε νέα όρια στην ηλεκτροκινητικότητα».  

O επικεφαλής της Audi, κ. Henrik Wenders δήλωσε από την πλευρά του: «O Κen Block μοιράζεται την αγάπη μας για τις επιδόσεις. Έχει την ικανότητα να εμπνέει τους ανθρώπους. Με την προοδευτική του σκέψη, θα μας συνοδεύσει στο ηλεκτρικό μας μέλλον. Καλωσόρισες στην ομάδα μας».

Θα αναδείξει την κληρονομιά και τα νέα ηλεκτρικά  της φίρμας
Οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο πως στην Audi, o Κen Block θα ασχοληθεί με την ανάδειξη της κληρονομιάς της φίρμας και με την προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της φίρμας. Ο Block δήλωσε για τα ηλεκτρικά: «Bλέπω το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σαν ένα βήμα μπροστά για την κοινωνία μας, ώστε να μειώσουμε τις εκπομπές ρύπων και να κάνουμε τον πλανήτη καλύτερο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αφού οι επιδόσεις είναι καλύτερες. Αγαπώ οτιδήποτε με κάνει να πηγαίνω γρήγορα. Τα ηλεκτρικά μπορούν να το κάνουν αυτό».
 
O Ken Block ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με την Ford μετά από 11 χρόνια τον περασμένο Ιανουάριο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda