Ημερομηνία για το πότε θα γίνει αυτό δεν δόθηκε.

Στην παραγωγή ανταλλακτικά για τις «παλιές» Supra

1.795 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Είναι μια απόφαση της Τοyota για να βοηθήσει τους κατόχους του θρυλικού μοντέλου να το συντηρήσουν.

Χαρμόσυνα είναι τα νέα που έρχονται από το στρατόπεδο της Toyota για τους κατόχους Supra τρίτης και τέταρτης γενιάς. Ο λόγος είναι ότι η ιαπωνική εταιρεία  αποφάσισε να βάλει πάλι σε παραγωγή τα περισσότερα μηχανικά μέρη των δύο αυτών μοντέλων για να βοηθήσει τους τωρινούς κατόχους στο δύσκολο έργο της συντήρησής τους.
 
Η ανακοίνωση αυτή έγινε από τον πρόεδρο της Gazoo Racing Shigeki Tomoyama σε μια εορταστική εκδήλωση για το ντεμπούτο της νέας Supra στην Ιαπωνία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του project «GR Heritage Parts», ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για το πρέπει να περιμένουμε από την Toyota. O ίδιος ο Τοmoyama είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε τι ακριβώς θα βάλουμε σε παραγωγή ακόμα αλλά θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των ιδιοκτητών». Ημερομηνία για το πότε θα γίνει αυτό δεν δόθηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο τα μέρη αυτά θα βγουν προς πώληση στην Ιαπωνία, τουλάχιστον αρχικά. Οι ιδιοκτήτες πάντως με κάποια παραπάνω χρήματα, θα μπορεί να εισάγουν ό,τι επιθυμούν.

Η ανακοίνωση αυτή της Toyota ακολουθεί το παράδειγμα άλλων ιαπωνικών εταιρειών. Για παράδειγμα, η Mazda προσφέρει τώρα ανταλλακτικά για το MX-5 πρώτης γενιάς ενώ η Νissan κάνει κάτι αντίστοιχο με τις R33 και R34 γενιές του Skyline GT-R.
 

ELASTIKA 2024
moto