H Chevrolet «υπόσχεται» πως η 6η γενιά της Camaro θα είναι αισθητικά σημαντικά διαφοροποιημένη από το απερχόμενο μοντέλο.

H Chevrolet «υπόσχεται» πως η 6η γενιά της Camaro θα είναι αισθητικά σημαντικά διαφοροποιημένη από το απερχόμενο μοντέλο.

Στις 16 Μαΐου η νέα Camaro

2.286 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2015)

Στις 16 Μαΐου στο Ντιτρόιτ, η Chevrolet θα μας αποκαλύψει την έκτη γενιά της Camaro, της οποίας η βασική έκδοση αναμένεται να φέρει ένα 2λιτρο turbo σύνολο, απόδοσης περίπου 280 ίππων.

Η Chevrolet ανακοίνωσε πως η νέα εκδοχή της Camaro θα παρουσιαστεί στις 16 Μαΐου σε μία ειδική εκδήλωση στο Ντιτρόιτ. Το εν λόγω event θα πραγματοποιηθεί στο νησί Belle Isle, όπου περίπου 1.000 καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους σημαντικότερους σταθμούς στην ιστορία του οχήματος, αλλά και να παρακολουθήσουν ορισμένους γύρους της νέας Camaro στην πίστα Belle Isle Grand Prix.Αναφορικά με το αυτοκίνητο, η Chevrolet «υπόσχεται» πως η 6η γενιά της Camaro θα είναι αισθητικά σημαντικά διαφοροποιημένη από το απερχόμενο μοντέλο. Αναμένεται να χάσει βάρος, ενώ η βασική της έκδοση προβλέπεται να παίρνει κίνηση από ένα 2λιτρο turbo σύνολο περίπου 280 ίππων, προκειμένου να ανταγωνίζεται την αντίστοιχη entry-level έκδοση της Ford Mustang. Τέλος, η κορυφαία Camaro SS φημολογείται πως θα εξοπλίζεται με ένα νέο V8 σύνολο απόδοσης 460 ίππων και 630 Nm, το οποίο θα συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO