Στις 24 Φεβρουαρίου το ντεμπούτο του νέου Morgan 3 Wheeler

Στις 24 Φεβρουαρίου το ντεμπούτο του νέου Morgan 3 Wheeler

1.205 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2022)

Πρεμιέρα στις 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να κάνει το δημοφιλές τρίτροχο της Morgan, 3 Wheeler συστήνοντας στο κοινό τη δεύτερη γενιά του!

Έτοιμο είναι το ολοκαίνουργιο Morgan 3 Wheeler

Έτοιμη να βγει στους δρόμους είναι η ολοκαίνουργια δεύτερη γενιά του 3 Wheeler, την οποία προετοιμάζει η Morgan. Όπως ενημέρωσε η βρετανική μάρκα τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ιδιαίτερου αυτοκινήτου θα γίνουν στις 24 Φεβρουαρίου και μέσα στο έτος το μοντέλου θα είναι διαθέσιμο στις αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα σχεδιαστική γλώσσα

Το επανασχεδιασμένο roadster θα είναι ένα πλήρως μοντέρνο όχημα που χρησιμοποιεί την ίδια προηγμένη τεχνολογία πλαισίου αλουμινίου με τα νέα Roadster, Plus Four και Plus Six, αλλά θα εξακολουθεί να διαθέτει σχεδιασμό που η Morgan περιγράφει ως «τολμηρό και εκκεντρικό». Μάλιστα η φίρμα αναφέρει πως το νέο 3 Wheeler έχει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα εμπνευσμένη από την πρώιμη εποχή των jet.

Με τον 1,5 κινητήρα της Ford

Το νέο 3 Wheeler υιοθετεί πλέον έναν τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,5 λίτρων που προέρχεται από την Ford. Η Morgan δε δίνει περισσότερες πληροφορίες για αυτόν, ωστόσο η φημολογία υποστηρίζει πως το μοτέρ θα είναι ειδικά ρυθμισμένο για την περίπτωση του 3 Wheeler προσφέροντας περίπου 120-130 άλογα.   

Έτοιμη η νέα, δεύτερη γενιά του δημοφιλούς τρίτροχου.
-Ντεμπουτάρει με τον 3κύλινδρο 1,5 λίτρων κινητήρα της Ford!
-Περίπου στους 130 ίππους η ισχύς.
-Νέα σχεδιαστική γλώσσα.
-Αλουμινένιο πλαίσιο.
Υπήρχε περίπτωση να αγόραζες ποτέ ένα τέτοιο αυτοκίνητο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »