Με οπίσθια φωτιστικά σώματα που θυμίζουν Nissan GT-R R33 και μία ευρύτερη υπόσταση που παραπέμπει σε Alfa Romeo 4C, το νέο ιταλικό μοντέλο έκανε την εμφάνισή του.

Στο δρόμο η Maserati MC20 (+vid)

2.178 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2020)

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Maserati θα ονομάσει το νέο της μοντέλο MC20 και σήμερα το μοντέλο εντοπίστηκε στο δρόμο εντυπωσιάζοντας ακόμα και όντας καλυμμένο με καμουφλάζ.

Με οπίσθια φωτιστικά σώματα που θυμίζουν Nissan GT-R R33 και μία ευρύτερη υπόσταση που παραπέμπει σε Alfa Romeo 4C, το νέο ιταλικό μοντέλο έκανε την εμφάνισή του στο δρόμο και οι κατάσκοποι δεν έχασαν  την ευκαιρία να απαθανατίσουν τη στιγμή, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο τέλος του κειμένου.
 
Η Maserati δεν προσφέρει ακόμα λεπτομέρειες, όμως φαίνεται πως η MC20 θα έχει χαμηλό κέντρο βάρους, μεγάλους αεραγωγούς μπρος και πίσω, ένας εκ των οποίων θα βρίσκεται πάνω στο καπό και ευρύ πίσω μέρος με μεγαλύτερα φτερά. Φυσικά το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να είναι ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε μέχρι να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα.
 
Από κει και πέρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα διαθέτει ένα V6 κινητήρα (ίσως με ηλεκτρική βοήθεια) ο οποίος έχει εξελιχθεί αποκλειστικά από τη Maserati, αποτινάσσοντας από πάνω της ένα μοτέρ από τη Ferrari. Παράλληλα δεν αποκλείεται την έκδοση με τον κινητήρα καύσης να ακολουθήσει και μία αμιγώς ηλεκτρική, ωστόσο αυτό μένει να φανεί.
 
Με την ονομασία MC20 να προέρχεται από το «Maserati Corse» και το έτος «2020», το μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου ως μέρος της «νέας εποχής Maserati».

Πατήστε πάνω στο View Profile για να δείτε σε πλήρη έκταση το βίντεο
 

Toyota
moto