Μια Jaguar D-Type αναμένεται να βρεθεί κάτω από το σφυρί.

H εν λόγω δημοπρασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2018.

Στο σφυρί σπάνια Jaguar D-Type

1.985 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2018)

Μια Jaguar D-Type αναμένεται να βρεθεί κάτω από το σφυρί και όπως όλα δείχνουν το ποσό απόκτησης θα φτάσει στα ύψη.

Ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα τα οποία κατασκεύασε η Jaguar είναι αναμφισβήτητα η D-Type, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το μακρινό 1954, μένοντας στην γραμμή παραγωγής της βρετανικής φίρμας για τρία μόλις χρόνια.
 
Σε αυτό το διάστημα η κατασκευάστρια εταιρεία δημιούργησε μόλις 53 μονάδες, η οποίες προσφέρθηκαν για το αγοραστικό κοινό, οι οποίες προστέθηκαν στις άλλες 18 που δημιουργήθηκαν για τις αγωνιστικές ανάγκες του μοντέλου, το οποίο συμμετείχε μεταξύ άλλων και στο Le Mans, φέροντας νίκες στην Jaguar.
Έτσι μία από αυτές θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Gooding & Co. Scottsdale, με το ποσό αγοράς της να υπολογίζεται μεταξύ 8 και 10 εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως λόγο της σπανιότητας του αυτοκινήτου.
 
Η συγκεκριμένη κόκκινη Jaguar D-Type κατασκευάστηκε το 1956 και λέγεται πως είναι σε άριστη κατάσταση. Ο πρώτος ιδιοκτήτης του μοντέλου ήταν ο γνωστός από τη Formula 1 Bernie Ecclestone, ωστόσο στο πέρασμα των χρόνων το βρετανικό αυτοκίνητο άλλαξε αρκετά χέρια περνώντας και από αυτά των οδηγών αγώνων Peter Blond και Jean Bloxham.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω δημοπρασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2018.

test center
test center