Suzuki Jimny «Long»: Με 5 πόρτες, turbo και ήπια υβριδική τεχνολογία
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Suzuki Jimny «Long»: Με 5 πόρτες, turbo και ήπια υβριδική τεχνολογία

25.092 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2022)

Η Suzuki πρόκειται να παρουσιάσει μέσα στους επόμενους μήνες την 5θυρη έκδοση του Jimny, η οποία θα συνδυάζεται με turbo και ήπια υβριδική τεχνολογία.

Το Jimny γίνεται 5θυρο

Προ των πυλών βρίσκεται η 5θυρη έκδοση του Suzuki Jimny, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της ιαπωνικής μάρκας. Το ντεμπούτο του ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις αρχές του 2022, ωστόσο η άφιξή του αποφασίστηκε να αναβληθεί λόγω της μεγάλης ζήτησης της 3θυρης έκδοσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μεγαλύτερο μεταξόνιο και μήκος

Η 5θυρη έκδοση αναμένεται να ονομαστεί Jimny Long και να έχει μεταξόνιο 2.550 χιλιοστών (+300χλστ.), ενώ το μήκος  του θα φτάνει τα 3.85 μέτρα. Το πλάτος και το ύψος του αναμένεται να μείνουν ίδια.

Ήπια υβριδικό και τουρμπάτο το 5θυρο Jimny

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο πως στο μηχανοστάσιο του 5θυρου Jimny θα βρεθεί ένας ήπια υβριδικός τουρμπάτος κινητήρας αντί του ατμοσφαιρικού κινητήρα των 102 ίππων και των 130 Nm ροπής που συναντήσαμε στο 3θυρο Jimny.

Σε σχέση με πριν λοιπόν, το μοτέρ θα έχει turbo για μπορεί να κινεί με μεγαλύτερη άνεση το αυτοκίνητο, ενώ η ήπια υβριδική τεχνολογία θα βοηθάει το αυτοκίνητο να κρατά χαμηλά την κατανάλωση. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN