2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Volkswagen και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια «δείχνουν» το ανανεωμένο VW Polo

8.052 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2021)

Η Volkswagen θα ανανεώσει το Polo εντός του 2021 και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να καταδείξουν την εμφάνιση που θα αποκτήσει το γερμανικό μικρό μετά τις αισθητικές επεμβάσεις που θα δεχτεί.


Πριν από λίγες ημέρες πήραμε μία πρώτη καλή «γεύση» του ανανεωμένου VW Polo, καθώς εικόνες που διέρρευσαν παρουσίαζαν το έκτης γενιάς facelift μοντέλο, ενώ δοκιμαζόταν σε χειμερινές συνθήκες σε κάποιο μέρος της Ευρώπης. Έτσι οι άνθρωποι της ιστοσελίδας Kolesa αποφάσισαν να μετατρέψουν τις εικόνες αυτές σε πλήρη ανεξάρτητα σχέδια και να δείξουν όλες τις οπτικές αλλαγές που θα ισχύσουν στην ανανέωση του Polo.
 
Όπως φαίνεται βάσει των σχεδίων το μεγαλύτερο μέρος των αλλαγών θα συμβεί στο εμπρόσθιο μέρος, με τις αλλαγές να περιλαμβάνουν αναδιαμορφωμένους προβολείς με νέα φώτα ημέρας LED, ελαφρώς ανασχεδιασμένο κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισόδους αέρα, αλλά και νέα γρίλια.
 
Στο πίσω μέρος, η πιο αξιοσημείωτη εκ των αλλαγών φαίνεται να είναι το νέο σχήμα των φώτων που εκτείνονται τώρα ακόμα περισσότερο προς την πόρτα του χώρου αποσκευών, θυμίζοντας έτσι τα φωτιστικά σώματα του Golf. Επίσης πιθανότατα να υπάρξουν και κάποιες «πινελιές» στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.
 
Εκτός από τις βελτιώσεις στο σχεδιασμό, ακούγεται λογικό ότι η Volkswagen να δώσει στο Polo και μια ανανεωμένη γκάμα κινητήρων που θα ανταποκρίνεται στα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών ρύπων της Ευρώπης. Ως εκ τούτου περιμένουμε να δούμε τουλάχιστον μία ήπια υβριδική έκδοση.
 
Η Volkswagen αναμένεται να λανσάρει το ανανεωμένο Polo αργότερα μέσα στο 2021, χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία.

Hyundai
vw