2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια προέρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Kleber Silva.

Σχέδια προμηνύουν τη Ferrari Purosangue

1.841 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2021)

Η Ferrari θα κάνει ντεμπούτο στην κατηγορία των SUV όταν αποκαλύψει επίσημα την Purosangue και σήμερα ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να μας δώσουν μία πρώτη ιδέα για την εξωτερική εμφάνιση που ενδέχεται να έχει το πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής μάρκας.


Το τελευταίο διάστημα δοκιμαστικά πρωτότυπο της Ferrari Purosangue κάνουν ολοένα και συχνότερα την εμφάνισή τους στους δρόμου, συνεχίζοντας τις δοκιμές εξέλιξης μέχρι αυτές να ολοκληρωθούν και το μοντέλο παρουσιαστεί επίσημα στο παγκόσμιο κοινό. Όποιο δοκιμαστικό μοντέλο έχουμε δει μέχρι σήμερα φέρει βαρύ καμουφλάζ που φυσικά κρύβει κάθε λεπτομέρεια από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της Purosangue, με αποτέλεσμα το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει να αφορά τη σιλουέτα του μοντέλου.
 
Ωστόσο ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, Kleber Silva έπιασε δουλειά και προσπάθησε να αποδώσει σε δικά του σχέδια την εμφάνιση της Purosangue. Όπως φαίνεται ο καλλιτέχνης επηρεάστηκε από τη Roma στην οποία και βασίστηκε για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε στις εικόνες. Φυσικά προχώρησε στη διαφοροποίηση των διαστάσεων όπως το ύψος του μοντέλου, όμως παρόλα αυτά οι επιρροές από την πιο κομψή Ferrari της σύγχρονης εποχής είναι ορατές.
 
Αν και η Ferrari Purosangue έχει καθυστερήσει να κάνει το ντεμπούτο της, κάτι που ίσως να έχει ευθύνη και όλη η αναστάτωση που έχει προκληθεί με τον κορωνοϊό, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, Luis Camilleri κατά το παρελθόν είχε δικαιολογήσει την αργοπορία υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του πως «Πρέπει να κάνουμε το αυτοκίνητο τέλειο και για αυτό χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο».
 
Η ημερομηνία αποκάλυψης της Ferrari Purosangue παραμένει ακόμα άγνωστη, ωστόσο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2021. Η ισχύς του μοντέλου θα πηγάζει από έναν V8 κινητήρα με δύο υπερτροφοδότες σε συνδυασμό με κάποιο υβριδικό σύστημα, ενώ ίσως υπάρξει και κορυφαία έκδοση με τον V12 κινητήρα, ωστόσο αυτό μένει να φανεί.

AUTOFIT PASXA
4green