Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που είχαν ρημάξει τα ΙΧ στα Ν. Προάστια
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που είχαν ρημάξει τα ΙΧ στα Ν. Προάστια

1.447 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2022)

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Έλληνες 30 και 31 ετών που είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα κυρίως σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Παλιοί γνώριμοι στις αρχές και οι δύο!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν σε Άνω Λιόσια και Νέα Φιλαδέλφεια δύο Έλληνες 31 και 30 ετών, για ένταξη σε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές από Ι.Χ. αυτοκίνητα  κατ’ εξακολούθηση. Επιπρόσθετα κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται για τα ίδια αδικήματα και ένας 24χρονος μέλος της ομάδας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δρούσαν από τον Οκτώβρη του 2021

Όπως διαπιστώθηκε από την προανακριτική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τα τέλη του μηνός Οκτωβρίου του 2021 είχαν συγκροτήσει συμμορία και δραστηριοποιούμενοι στις περιοχές του Αλίμου και του Παλαιού Φαλήρου, προέβαιναν σε κλοπές εξαρτημάτων από αυτοκίνητα.

Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές

Κινούμενοι με αυτοκίνητο της εγκληματικής ομάδας στις παραπάνω περιοχές, τα μέλη αναζητούσαν οχήματα συγκεκριμένου τύπου και μάρκας και μόλις τα εντόπιζαν, τα παραβίαζαν και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους εξαρτήματα και όργανα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αφαιρούσαν και ολόκληρα τα αυτοκίνητα. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί έξι κλοπές, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων συνεχίζεται.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center