• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Συστήματα που σκοπό έχουν να βελτιστοποιούν την οδική συμπεριφορά, δεν συναντάς συχνά και ποτέ σε μικρά αυτοκίνητα. Λάθος. Το νέο Micra αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα.

Συστήματα που σκοπό έχουν να βελτιστοποιούν την οδική συμπεριφορά, δεν συναντάς συχνά και ποτέ σε μικρά αυτοκίνητα. Λάθος. Το νέο Micra αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα.

Νissan Micra: Με ηχεία στα προσκέφαλα για super surround & έξυπνη ανάρτηση

21.220 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2017

Το νέο Nissan Micra είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της κατηγορίας που εκτός των πολλών σύγχρονων στοιχείων του, διαθέτει και συστήματα βελτιστοποίησης της οδικής συμπεριφοράς του. Πρόκειται για τα συστήματα Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control με το μεν πρώτο να χρησιμοποιεί τα φρένα, τον κινητήρα και την ανάρτηση κατά το πέρασμα του Micra από έντονες ανωμαλίες, έτσι ώστε να μην αποσταθεροποιείται το αμάξωμα στις αναπηδήσεις του πίσω ημιάκαμπτου άξονα. Το σύστημα Intelligent Trace Control επενεργεί κατά τη διάρκεια των στροφών. Το σύστημα αυτό λειτουργεί πάνω από τα 0,4 g πλευρικών επιταχύνσεων και με ελαφρά ενεργοποίηση των φρένων διατηρεί την επιθυμητή τροχιά που έχει επιλέξει ο οδηγός του Micra, είναι δηλαδή ένα σύστημα βελτίωσης του ελέγχου του οχήματος. Το ειδικά ρυθμισμένο ESP του Micra θα αναλάβει να επαναφέρει την τάξη αν ο οδηγός υπερβάλει και διαταράξει αυτή την οδηγική ισορροπία που του προσφέρει το παραπάνω σύστημα. Φυσικά από τα καινοτόμα στοιχεία του δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το προαιρετικό ηχοσύστημα της BOSE, με ηχεία στο προσκέφαλο για ακουστική εμπειρία 360ο που προσφέρει το νέο Micra και συμπληρώνει την νεανική του υπόσταση στον τομέα της ψυχαγωγίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ