Ο κος Νίκος Γιάντσος, Marketing & Technical Manager Κλάδου Ελαστικών της TENORA TEXNIKH A.E. μας αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το ελαστικό TOYO Proxes CF2.

TOYO Proxes CF2: Υψηλή απόδοση & ασφάλεια

3.311 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

To TOYO Proxes CF2 ανήκει στα ελαστικά που επέλεξε η δημοσιογραφική μας ομάδα και δοκίμασε στο 2o Live Test ελαστικών. Ας δούμε τι μας είπε o κος Νίκος Γιάντσος, Marketing & Technical Manager Κλάδου Ελαστικών της TENORA TEXNIKH A.E., σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις τεχνολογίες του συγκεκριμένου ελαστικού καθώς και το ποιους στοχεύει-καλύπτει.

Καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω πως η Toyo Tires είναι μια ιαπωνική εταιρεία με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες και 12.000 εργαζομένους. Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή προϊόντων με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα, την απόδοση, την τεχνολογία και την καινοτομία. Τα επιβατικά ελαστικά της Toyo Tireς απευθύνονται σε κατόχους premium αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων καθώς και SUVs – 4Χ4.

Το Proxes CF2 καλύπτει πλήρως την κατηγορία των premium αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων καθώς αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους οδηγούς επιθυμούν υψηλή απόδοση και ασφάλεια. Το Proxes CF2 αποτελεί επίσης, την καλύτερη επιλογή για όσους οδηγούς επιθυμούν υψηλή απόδοση και ένα ασφαλές ελαστικό για μεσαία οχήματα αλλά και οχήματα υψηλής ιπποδύναμης.

Η Toyo Tires ως Ιαπωνική εταιρεία έχει εξαιρετικό τμήμα έρευνας και τεχνολογίας (R&D) που διαρκώς αναπτύσσει νέες τεχνολογίες. Αυτές ενσωματώθηκαν στο Proxes CF2 όπου με ένα νέο μείγμα πέλματος, εξασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο
- ασφάλειας,
- αντοχής,
- εξοικονόμησης καυσίμου και
- άνεσης.
Έτσι το Proxes CF2 διακρίνεται για εξαιρετικές επιδόσεις φρεναρίσματος και άνετο χειρισμό. Βέλτιστη πρόσφυση και ευστάθεια (για αξιόπιστο φρενάρισμα σε υγρό και βρεγμένο οδόστρωμα). Χαμηλή εκπομπή θορύβου. Ευστάθεια και άνεση σε υψηλές ταχύτητες.
 
Τα κύρια πλεονεκτήματα του Proxes CF2 είναι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, το πολύ καλό κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα και η υψηλότερη εξοικονόμηση καυσίμου. Επίσης χαρακτηρίζεται από την χαμηλή αντίσταση κύλισης με αποτέλεσμα την μειωμένη κατανάλωση σε καύσιμα αλλά και από τον χαμηλό θόρυβο προσφέροντας άνετη και ασφαλή οδήγηση.

Πατήστε «Επόμενη Σελίδα» για να επιστρέψετε στο 2ο Live Mega Test Ελαστικών!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw