Citroen C5 Aircross & Peugeot 3008
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C5 Aircross & Peugeot 3008

37.072 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2021)

2. Citroen C5 Aircross: 1.415 χλστ. ωφέλιμο πλάτος στα πίσω καθίσματα

Το πιο... SUVάτο μοντέλο της κατηγορίας με την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (230 χλστ.), Citroen C5 Aircross, επενδύει στους προσφερόμενους χώρους επιβατών. Σημείο αναφοράς του, άλλωστε, είναι ο κορυφαίος χώρος αποσκευών της κατηγορίας, χωρητικότητας 580 λτ., ο οποίος εκτοξεύεται στα 720 λτ. χάρη στα 3 ανεξάρτητα, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα. Στην εξίσωση βάλτε και την φαρδιά καμπίνα με το ωφέλιμο πλάτος των 1.415 χιλιοστών και θα διαπιστώσετε γιατί το C5 Aircross θεωρείται ένα από τα top μοντέλα αν μιλάμε για αίσθηση άνεσης, ευρυχωρίας και πρακτικότητας. Αααα, μην ξεχάσουμε και τα προαιρετικά καθίσματα-πολυθρόνες Advanced Comfort τα οποία απογειώνουν την αίσθηση χαλάρωσης για οδηγό και συνοδηγό. Με την προσθήκη ειδικού αφρού πάχους 15χλστ. γίνονται ακόμα πιο μαλακά και περισσότερο ανθεκτικά, χαρίζοντας μία ευχάριστη εμπειρία ανεξαρτήτως ταξιδιού και οδηγικών συνθηκών.

Ορισμός της άνεσης στην κατηγορία είναι το Citroen C5 Aircross, με τα καθίσματα-πολυθρόνες Advanced Comfort για τους επιβάτες να το επιβεβαιώνουν.

Ορισμός της άνεσης στην κατηγορία είναι το Citroen C5 Aircross, με τα καθίσματα-πολυθρόνες Advanced Comfort για τους επιβάτες να το επιβεβαιώνουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

1. Peugeot 3008: 1.428 χλστ. ωφέλιμο πλάτος στα πίσω καθίσματα

Κορυφαίο σε επίπεδο άνεσης καμπίνας μοντέλο στην κατηγορία των C-SUV είναι το Peugeot 3008. Χτισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το C5 Aircross, την EMP2, απολαμβάνει μία σειρά από πλεονεκτήματα, ένα εκ των οποίων είναι η φαρδιά καμπίνα. Με ωφέλιμο πλάτος τα 1.428 χλστ. 3 ενήλικες κάθονται χωρίς κανέναν περιορισμό στα πίσω καθίσματα, ακόμη και αν είναι πιο «γεμάτοι». Και αυτό θα γίνει έχοντας ένα σημαντικό περιθώριο ενδιάμεσα, ώστε να μην στριμωχτεί κανένας από τους τρεις. Από εκεί και πέρα, το ανανεωμένο Peugeot 3008 είναι ένα μοντέλο με premium προσανατολισμό και φιλοδοξίες, που εκπλήσσει ευχάριστα με την εικόνα την ποιότητα του εσωτερικού του. Το ανασχεδιασμένο i-Cockpit, σύμβολο της μάρκας και ένα από τα βασικά στοιχεία του DNA της, προσδίδει έντονο high-tech ύφος περιλαμβάνοντας στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων, ανασχεδιασμένα γραφικά ενδείξεων και στις πλουσιότερες εκδόσεις του σύστημα νυχτερινής όρασης.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
4green