Ευτυχώς που κάποιοι καταγράφουν τις βόλτες τους και έχουμε να βλέπουμε βίντεο όπως αυτό.

Ευτυχώς που κάποιοι καταγράφουν τις βόλτες τους και έχουμε να βλέπουμε βίντεο όπως αυτό.

Τα ευτράπελα του Ring

3.165 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2017)

Όταν παίρνεις την απόφαση να πας στο Nurburgring πρέπει να φροντίσεις να είσαι αλάνθαστος. Οι οδηγοί του βίντεο δεν ήταν και είχαν την ανάλογη κατάληξη.

Πολλοί όταν μπαίνουν στο Nurburgring για να χαρούν το αυτοκίνητό τους βάζουν και μία κάμερα να γράφει. Και είμαστε ευγνώμονες γι` αυτό καθώς από αυτές τις κάμερες προκύπτει ανεκτίμητο υλικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το βίντεο προέρχεται από τον κάτοχο μιας BMW E36 325i Coupe του 1992 η οποία όμως έχει δεχτεί αρκετές τροποποιήσεις, τόσες που όταν συναντήσει μια Porsche 991.1 Turbo ή μια 911 GT3 (996) δεν είναι απλός θεατής αλλά τις συναγωνίζεται επάξια. Ο τύπος, λοιπόν, που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι έχει αρκετή δουλειά να κάνει.
 
Το να μείνεις εντός των ορίων της πίστας ενώ προσπαθείς να γράψεις γρήγορους γύρους στο Nurburgring και μάλιστα με ένα αυτοκίνητο που έχει πολύ λίγα ηλεκτρονικά, δεν είναι μικρό επίτευγμα καθώς τα πίσω ελαστικά μπορεί να μπλοκάρουν την ώρα που είσαι στην είσοδο των στροφών την ώρα που το κατέβασμα σχέσεων μπλέκεται με το απότομο φρενάρισμα. Βλέπουμε ότι η 325i έχει μια τέτοια δύσκολη στιγμή στο 0:50 του βίντεο, ενώ παρά το τετακέ που βλέπουμε στο  1:16 δείχνει να τη γλύτωσε φτηνά.
Πέρα από αυτά, στο βίντεο βλέπουμε να έχουν γλιστρήματα ή να έχουν παρκάρει στο πλάι διάφορα οχήματα όπως μία M4 η οποία είχε τρακάρισμα, μια Lotus που βγήκα στα χόρτα, η E36 που προαναφέραμε αλλά και ένα ατύχημα με μηχανή το οποίο φάνηκε να είναι σοβαρό και οδήγησε στο κλείσιμο της πίστας για το υπόλοιπο της ημέρας.
 
Το Nurburgring είναι μια πολύ ωραία πίστα για να χαρείς το αυτοκίνητό σου αλλά είναι ταυτόχρονα και μια πίστα που όσο καλό αυτοκίνητο και αν έχεις και όσο καλός οδηγός και αν είσαι, θα τιμωρήσει ακόμα και το παραμικρό λάθος που θα κάνεις.
 
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και απολαύστε «τα ευτράπελα του Nurburgring».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto