• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε τα 30 top μοντέλα που δοκιμάσαμε μέχρι το πρώτο μισό του 2014.

Παρουσιάζουμε την 3η γενιά της Skoda Fabia, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Παρισιού.

Τα καλύτερα αυτοκίνητα του 2014

9.943 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/8/2014

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα μοντέλα που δοκιμάσαμε μέσα στο 2014 και τα οποία τα ξεχωρίσαμε, ανάλογα με τις δυνατότητες τους.

 
Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε τα 30 top μοντέλα που δοκιμάσαμε μέχρι το πρώτο μισό του 2014. Ανάλογα με τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε μοντέλου, τα χωρίσαμε σε τρεις κατηγορίες: Τα χρηστικά, τα δυναμικά και τα οικολογικά.

Για κάθε μια κατηγορία, συνυπολογίσαμε τους τομείς της πρακτικότητας και της εργονομίας, χωρίς όμως να αφήνουμε απΆ έξω τους τομείς των κινητήρων και της κατανάλωσης καυσίμου, αλλά και την οδική συμπεριφορά στο δρόμο.

Μια κατηγορία όμως που προσθέσαμε, είναι αυτή των οικολογικών αυτοκινήτων, μιας και από τις αρχές του 2014, μας ήρθαν αρκετά μοντέλα τα οποία κινούνται είτε ηλεκτρικά, είτε με φυσικό αέριο. Όπως και να έχει αυτά τα οικολογικά μοντέλα φροντίζουν τόσο την τσέπη σας, όσο και το περιβάλλον.

Επιπλέον παρουσιάζουμε την 3η γενιά της Skoda Fabia, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Παρισιού. Με έντονο σχεδιασμό, ελαφρώς μεγαλωμένη σε διαστάσεις το νέο τσέχικο μοντέλο αναμένεται να ταράξει για τα καλά την κατηγορία των μικρών.