• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα εξειδικευμένα «πακέτα» service της Volkswagen, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν πιο οικονομικές λύσεις, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Τα οικονομικά «πακέτα» που συμφέρουν! Στο δίκτυο Volkswagen

Διαβάστηκε από 3817 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/9/2016

Τα «πακέτα» Volkswagen Economy προσφέρουν μια συμφέρουσα λύση επισκευής, ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας.

 
Οι σημερινές ανάγκες για οικονομική επισκευή του αυτοκινήτου μας επισκευάσω, χωρίς όμως συμβιβασμούς όσον αφορά στην ποιότητα και την ασφάλεια, οδήγησαν τη Volkswagen, στο σχεδιασμό ειδικών «πακέτων» service.

Πρόκειται για τα Volkswagen Economy, που είναι ειδικά για αυτοκίνητα ηλικίας πέντε ετών και άνω και προσφέρουν μια οικονομικά συμφέρουσα λύση επισκευής, ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας, διατηρώντας την μεταπωλητική του αξία.

ΓιΆ αυτό είναι τόσο οικονομικά

Τα Ανταλλακτικά Economy προσφέρονται πάντοτε σε συνδυασμό με εργασίες Service Volkswagen, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος να είναι μειωμένο έως και 30%, προσφέροντας μία οικονομικότερη λύση επισκευής.

Πακέτα Volkswagen Economy
 • Εξελίχθηκαν ειδικά για αυτοκίνητα ηλικίας πέντε ετών και άνω, για να υπάρχει δυνατότητα μιας οικονομικής επισκευής ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου.
   
 • Αποτελούνται από γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen, που ενσωματώνουν όλη την τεχνογνωσία της μάρκας. Ελέγχονται και εγκρίνονται από το τμήμα εξέλιξης του ομίλου.
   
 • Διατίθενται από τους Εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Volkswagen σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, στις οποίες περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση. Έτσι, γνωρίζετε εξαρχής πόσο ακριβώς θα κοστίσει η επισκευή.
   
 • Διατίθενται για πολλές επισκευές συντήρησης. Για παράδειγμα, υπάρχουν πακέτα για αντικατάσταση σε τακάκια και δίσκους φρένων, σιλανσιέ, μπαταρίες, αμορτισέρ και πολλά άλλα.
   
 • Αποτελούν ασφαλή και οικονομικά συμφέρουσα λύση για τα παλαιότερα αυτοκίνητα.