Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

  Τα πιο βολικά - Για τους «καλοπερασάκηδες»

  86.078 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2019)

  Τα «κομφόρ» που προσφέρει ένα αυτοκίνητο στο εσωτερικό του, όπως οι χώροι για μικροαντικείμενα και έξτρα παροχές για μπροστά και πίσω επιβάτες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην ευχάριστη διαβίωση μέσα σε αυτό.

  Η ευχάριστη και άνετη παραμονή μέσα στο αυτοκίνητο, πέρα από τους προηγούμενους τομείς που αναφέραμε, εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, με κυριότερους αυτούς της εργονομίας και των έξτρα παροχών που μπορεί να έχουν οι επιβάτες της καμπίνας.

  Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η ποιότητα των καθισμάτων, για παράδειγμα αν είναι μαλακά ή σκληρά, αν στηρίζουν καλά την οσφυϊκή χώρα, καθώς και αν έχουν ρυθμιζόμενη κλίση στην πλάτη. Εξάλλου μη ξεχνάτε πως τα καθίσματα απορροφούν μέρος των ταλαντώσεων που περνάνε από την ανάρτηση στο αμάξωμα.

  Η πρακτικότητα στο επίκεντρο  
  Πέρα από τα καθίσματα, βέβαια μεγάλη άνεση προσφέρουν στους επιβάτες και οι παροχές που προσφέρει το εκάστοτε μοντέλο. Οι χώροι που υπάρχουν ώστε να ακουμπήσετε το τηλέφωνο ή το πορτοφόλι σας, καθώς και ό,τι άλλο μικροαντικείμενο έχετε, ο αριθμός των θηκών για κάποιο ρόφημα, αλλά και  μερικές έξτρα «παροχές» που μπορεί να συναντήσουμε, όπως θήκες για νερό στις πίσω πόρτες, η ύπαρξη πίσω υποβραχιονίου στη μεσαία θέση (που περιλαμβάνουν και ποτηροθήκες), φυσικά οι χειρολαβές και για τους πίσω επιβάτες ή ο αεραγωγός στο πίσω μέρος της καμπίνας, για τη γρηγορότερη και καλύτερη ρύθμιση της θερμοκρασίας.

  Είναι και θέμα εργονομίας
  Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που διευκολύνει την παραμονή σας μέσα στο αυτοκίνητο, είναι η εργονομία που παρέχει η εσωτερική σχεδίαση, η οποία πλέον κατά κύριο λόγο ορίζεται από τις λειτουργίες που προσφέρει το σύστημα πολυμέσων, καθώς και η ευκολία στο χειρισμό του. Φυσικά πέρα από το infotainment, στοιχεία όπως η εύκολη πρόσβαση στις μικροθήκες ή σε μια θύρα USB π.χ. παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο σχετικά με την εργονομία.

  Οι 15 τομείς άνεσης
  1. Δυνατότητα ρυθμίσεων μπροστά καθισμάτων
  2. Πόσο βολικά είναι τα μπροστά καθίσματα 
  3. Πόσο βολικά είναι τα πίσω καθίσματα 
  4. Πόσες ποτηροθήκες έχει μπροστά
  5. Πόσες ποτηροθήκες έχει πίσω
  6. Πόσες Θύρες USB ή άλλου είδους υπάρχουν
  7. Οι χώροι για μικροαντικείμενα
  8. Αν υπάρχουν χειρολαβές μπροστά
  9. Αν υπάρχουν χειρολαβές πίσω
  10. Αν υπάρχουν αεραγωγοί στο πίσω μέρος της καμπίνας
  11. Πόσα φώτα έχει ο χώρος αποσκευών
  12. Η ποιότητα της οθόνης αφής
  13. Η εργονομία του συστήματος  πολυμέσων
  14. Η εργονομία του ραδιοφώνου
  15. Η δυνατότητα φωνητικών εντολών

  ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

  Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: