Το εξωτερικό μέρος του νέου Golf σας το έχουμε αποκαλύψει εδω και αρκετό καιρό.

Η καμπίνα του Golf 8 θα είναι φορτωμένη με περισσότερη τεχνολογία.

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου VW Golf

2.246 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2019)

Ένα 39σέλιδο αρχείο PDF ήταν η αφορμή για να έρθουν στη δημοσιότητα τα δύο πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Volkswagen Golf, το οποίο μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Αν και για την εξωτερική εμφάνιση έχουμε γίνει σοφότεροι πριν από μεγάλο διάστημα, όταν και σας αποκαλύψαμε το μοντέλο, σήμερα έχουμε την πρώτη επίσημη εικόνα, έστω και σε μορφή σκίτσου, που μας δείχνει τη καμπίνα της όγδοης γενιάς τους γερμανικού μικρομεσαίου.
 
Μπορεί η φωτογραφία του εσωτερικού να είναι χαμηλής ανάλυσης και τα σκίτσα να απέχουν από τη πραγματική εικόνα, ωστόσο επιβεβαιώνει πως η καμπίνα του Golf 8 θα είναι φορτωμένη με περισσότερη τεχνολογία. Όπως βλέπουμε ο αριθμός των κουμπιών μειώθηκε κατά πολύ και περιορίζονται κυρίως στο τιμόνι και την κεντρική κονσόλα, με τα πρώτα να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι αφής και όχι παραδοσιακά κουμπιά.
 
Από κει και πέρα ο ψηφιακός πίνακας οργάνων θα εντυπωσίαζε, όμως η μεγάλη οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, έρχεται για του «κλέψει» τη δόξα. Επιπλέον παρατηρούμε πως η οθόνη του infotainment έχει πάρει κλίση προς την πλευρά του οδηγού, κάτι που προφανώς έχει συμβεί για να είναι πιο εύχρηστη, αφού αναμένεται να φιλοξενεί αρκετές λειτουργίες.
 
Κάτω από την κεντρική κονσόλα υπάρχει ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος που καλύπτεται από ένα καπάκι και δεν θα εκπλαγούμε αν το πιο κάτω μέρος του χώρου κρύβει ένα ασύρματο πλαίσιο φόρτισης για ένα smartphone. Για το τέλος αφήσαμε το σημείο αριστερά του πίνακα οργάνων που φαίνεται να είναι μία μικρότερη οθόνη αφής μέσω της οποίας πιθανότατα θα μπορεί ο οδηγός να ρυθμίζει τα φωτιστικά σώματα, ή να ενημερώνεται άλλες πληροφορίες.
 
Τέλος από το PDF επιβεβαιώνεται η πρόθεση της μάρκας να αποκαλύψει το Golf τον Οκτώβριο του 2019.

Δείτε περισσότερα για το νέο Golf στο αποκλειστικό κείμενο που δημοσιεύσαμε κάνοντας κλίκ εδώ.

Toyota
moto