6 φωτογραφίες »

To ψεύτικο Nexo Ν.

Τρία... ψεύτικα N μοντέλα της Hyundai

2.361 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2020)

Είναι αλήθεια πως η πανδημία μείωσε στο ελάχιστο τη διάθεση των ανθρώπων να τηρήσουν το έθιμο της πρωταπριλιάς. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Hyundai, η οποία για να ελαφρύνει κάπως την κατάσταση αποφάσισε να μοιραστεί κάποια σχέδια ισχυρών «Ν» εκδόσεων των Palisade, Nexo και Prophecy.

Τα σχέδια αυτά αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της κορεατικής μάρκας στο Instagram και όπως η ίδια τόνισε, αντί να πει κάποιο παραδοσιακό ψέμα την 1η Απρίλη, προτίμησε για λόγους διασκέδασης να δημοσιεύσει αυτές τις εικόνες. Φυσικά δε μιλάμε για αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονται σε διαδικασία εξέλιξης, αλλά για ψεύτικα σχέδια προς τέρψιν του κοινού.
 
Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να μιλάμε για πραγματικά μοντέλα αφού η δουλειά που έχει γίνει από τους σχεδιαστές είναι πολύ καλή. Τα τρία αυτοκίνητα φέρουν το χαρακτηριστικό γαλάζιο χρώμα που έχουν τα πραγματικά Hyundai Ν, όπως και την κόκκινη ρίγα. Από κει και πέρα βλέπουμε μεγαλύτερες ζάντες, ισχυρότερα φρένα, αλλά και περισσότερα αεροδυναμικά στοιχεία, όλα συμβάλλοντας στην σπορ εικόνα της εν λόγω έκδοσης.
 
Κλείνοντας να πούμε πως εκτός από τα ψεύτικα σχέδια, η Hyundai εδώ και καιρό έχει καταστρώσει και πραγματικά. Γνωρίζουμε πως ήδη ένα i20 N βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ  φημολογούνται επίσης και ισχυρές εκδόσεις για τα Kona και Elantra.  

Hyundai
4green