To υβριδικό Range Rover θα «φορά» ένα diesel V6 κινητήρα, που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα, θα αποδίδει 333 ίππους.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To υβριδικό Range Rover θα «φορά» ένα diesel V6 κινητήρα, που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα, θα αποδίδει 333 ίππους.

Τα υβριδικά Range Rover και Sport στη Φρανκφούρτη

3.365 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2013)

Τα υβριδικά Range Rover και Range Rover Sport, με τους V6 και V8 diesel αντίστοιχα, θα παρουσιαστούν επίσημα στη Φρανκφούρτη το Σεπτέμβριο και θα λανσαριστούν ακόμα και στην Αμερική, μέχρι το τέλος του 2013.

Επιβεβαιώθηκε ότι τα υβριδικά Range Rover και Range Rover Sport, με τους V6 και V8 diesel αντίστοιχα, θα παρουσιαστούν επίσημα στη Φρανκφούρτη το Σεπτέμβριο και θα λανσαριστούν ακόμα και στην Αμερική, μέχρι το τέλος του 2013.Η Land Rover επισημοποίησε το λανσάρισμα των υβριδικών Range Rover και Range Rover Sport με τους νέους πετρελαιοκινητήρες 3,0 λτ. και το αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο της ZF.Πιο συγκεκριμένα το Range Rover, προκειμένου να πληροί τις προδιαγραφές Euro6, θα φέρει έναν V6 diesel και σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 333 ίππους, έχοντας μέση κατανάλωση 5,3 λτ./ 100χλμ. Η μπαταρία του (1,7 kWh) ηλεκτροκινητήρα θα είναι τοποθετημένη σε ειδική θήκη κάτω από το σασί. Από την άλλη, για το Range Rover Sport θα χρησιμοποιηθεί ένας V8 diesel, με την απίστευτη ροπή των 700 Nm!Περισσότερα στοιχεία η Land Rover υπόσχεται το φθινόπωρο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ενώ επίσης προβλέπει ότι μέχρι το τέλος του έτους, τα δύο υβριδικά μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις αγορές και στις Η.Π.Α.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
SEAT