Τeaser για το επερχόμενο Αjlani Dragon (+vid)

1.912 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2019)

Nέο υπερ-αυτοκίνητο φαίνεται πως υπάρχει στα σκαριά από μια καινούρια εταιρεία.

Mια νέα εταιρεία θέλει να κάνει τα πρώτα της βήματα στην κατηγορία των πολύ υψηλών επιδόσεων. Το όνομά της είναι Ajlani Motors και σήμερα παρουσίασε το πρώτο της teaser για το supercar που ετοιμάζει με σκοπό να καταφέρει να αντλήσει μερίδιο αγοράς από μια πολύ επικερδή κατηγορία που βλέπει τις συνολικές της πωλήσεις να αυξάνονται τα τελευταία χρόνια.

Το μοντέλο θα έχει την ονομασία «Dragon»  και λέγεται πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη τα τελευταία 5 χρόνια. Πηγές από το Dubai κάνουν λόγο πως η εταιρεία βρίσκεται στον κατάλογο των κατασκευαστών που θα βρίσκονται στην Έκθεση που θα γίνει εκεί τον επόμενο μήνα, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να γίνει εκεί το ντεμπούτο του, έστω και σε μορφή concept.

Πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν. Από τις εικόνες πάντως που έχουν δημοσιευτεί, φαίνεται πως το μοντέλο θα παίρνει ισχύ από κάποιον κινητήρα εσωτερικής καύσης, μιας και το πίσω μέρος έχει ένα θηριώδες σύστημα εξάτμισης, ενώ το μοτέρ θα βρίσκεται πιθανότατα στο κέντρο. Η σχεδίασή του θα είναι σίγουρα φουτουριστική, οι ζάντες του θα είναι τεράστιες ενώ στο πίσω μέρος, το τρίτο φως θα είναι εμπνευσμένο από τα μονοθέσια της F1.

Oι πληροφορίες κάνουν λόγο πάντως πως δύσκολα θα δούμε σύντομα το Dragon να μπαίνει στην γραμμή παραγωγής, αφού τέτοια project χρειάζονται από πίσω τους κάποιον ισχυρό επενδυτή. Αν δεν υπάρξει κάποια συμφωνία, τέτοια είδους αυτοκίνητα μένουν συνήθως στα σχέδια…
 

NEO PROACE
4green