Θα δούμε ηλεκτρικό Hummer;

Θα δούμε ηλεκτρικό Hummer;

1.524 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2019)

Την πιθανότητα να έρθει στην παραγωγή το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Hummer, αλλά και να μετατραπεί η μάρκα ως μία εταιρεία που θα κατασκευάζει αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού.

Το μέλλον των αυτοκινήτων αλλά και των οχημάτων γενικότερα είναι η ηλεκτροκινήση κάτι που είναι περισσότερο από προφανές, αφού αν όχι όλες, η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αυτοκίνησης εργάζονται πάνω σε αυτή επενδύοντας τεράστια χρηματικά ποσά και πολύ χρόνο.
 
Μία από τις μάρκες που δεν είχε ακουστεί κάτι τέτοιο ήταν η Hummer, ωστόσο μεγάλα μέσα του εξωτερικού έρχονται για να ανατρέψουν αυτά τα δεδομένα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το Bloomberg οι άνθρωποι της General Motors φέρονται να συζητούν την πιθανότητα να προσφέρουν στο κοινό το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Hummer, ενώ παράλληλα γίνονται σκέψεις να μετατρέψουν τη μάρκα σε ένα κατασκευαστή αποκλειστικά ηλεκτρικών οχημάτων.
 
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως η μάρκα Hummer θα μπορούσε εκτός από την παραγωγή των εντυπωσιακών μοντέλων όπως για παράδειγμα τα Η1 και Η2 με τα οποία έχει συνδεθεί το όνομά της, να προσφέρει και νέα οχήματα καθώς για κάποιους είναι η ιδανική φίρμα για να προσφέρει ηλεκτρικά SUV, αλλά και pick-up οχήματα.
 
Τίποτα δεν είναι βέβαιο μέχρι αυτή τη στιγμή, ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τα μελλοντικά οχήματα της μάρκας και ποια ακριβώς θα είναι. Ωστόσο αναφέρεται πως είναι πιθανό τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Hummer να μοιραστούν την ίδια ηλεκτρική τεχνολογία από το επερχόμενο ηλεκτρικό pick-up της GM.
 
Το θέμα φαίνεται να είναι σε πρώιμα στάδια, έτσι για οτιδήποτε νεότερο θα επιστρέψουμε. Μείνετε συντονισμένοι.

Toyota
moto