Τι προσφέρει το πιο προσιτό Audi A3 με κάτω από 23.000€
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι προσφέρει το πιο προσιτό Audi A3 με κάτω από 23.000€

31.356 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2022)

Το Audi A3 προσφέρεται από 22.949 ευρώ στην έκδοση 30 TFSI, όντας το πιο προσιτό Α3 της ελληνικής αγοράς. Είναι όμως καλή επιλογή;

Premium μικρομεσαίο με 22.949 ευρώ

Ο δημιουργός των premium μικρομεσαίων, βρίσκεται πλέον στην 4η γενιά του, συνεχίζοντας την πορεία του στην ελληνική αγορά. Ο λόγος φυσικά για το Audi A3, το οποίο κάτω από ένα εντυπωσιακό «περιτύλιγμα» κρύβει αρκετή ουσία, αποτελώντας ένα επιθυμητό οικογενειακό ακόμα και τώρα που τα SUV έχουν γίνει της μόδας.
 
Το A3 30 TFSI αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή στην γκάμα του γερμανικού μοντέλου, με την τιμή του μοντέλου να ξεκινά από τις 22.949 ευρώ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προσφέρει...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση που σε «τραβάει»

Όντας εντυπωσιακό σε σχεδίαση, το βασικό Audi A3 σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Η «μούρη» σχεδόν ακουμπάει στο έδαφος, η μάσκα σου επιβάλλεται, ενώ διαθέτει μια ξεχωριστή υπογραφή μέσω των νέων φωτιστικών σωμάτων του. Ωστόσο, η πιο όμορφη πλευρά του -για εμάς- είναι η πλαϊνή. Οι άνθρωποι της Audi έδωσαν μεγαλύτερη κλίση στην πίσω κολώνα, πετυχαίνοντας πιο δυναμική σχεδίαση και σε συνδυασμό με τα καλοσχηματισμένα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος του πρόσφεραν μία νέα ταυτότητα που το κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με τα πιο ήπια σχέδια που είχαν οι πρόγονοί του.  

Εσωτερικό: Ποιοτικό με 10άρες οθόνες

Στο εσωτερικό, ο ψηφιακός του χαρακτήρας είναι πρωταγωνιστής όπως και η ποιότητα κατασκευής και υλικών. Οι διακόπτες έχουν μειωθεί στο ελάχιστό αφού σχεδόν όλα ελέγχονται με την αφή, ενώ το Α3 από τη βάση του εξοπλίζεται με δύο ψηφιακές οθόνες στο ταμπλό, μια 10,1 ιντσών σε ρόλο πίνακα οργάνων και ακόμα μία, ίδιου μεγέθους του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με δυνατότητα φωνητικών εντολών και υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων Android ή iOs. Η μετακίνηση έως και 5 επιβατών είναι κάτι εφικτό με το Α3, ενώ ο χώρος αποσκευών ορίζεται στα 380 λίτρα, νούμερο που βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL