Τιμές diesel για το ανανεωμένο Ford Focus στην Ελλάδα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τιμές diesel για το ανανεωμένο Ford Focus στην Ελλάδα

4.205 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2022)

Το ανανεωμένο Ford Focus προσφέρεται με diesel κινητήρα 1,5 λίτρων με 115 άλογα, αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, και κοστίζει από 32.466 ευρώ.

Ford Focus diesel από 32.466 ευρώ σε 2 εκδόσεις & 2 αμαξώματα

Η γκάμα του ανανεωμένου Ford Focus στην εγχώρια αγορά εμπλουτίζεται με μια diesel έκδοση, την τιμή της οποίας ανακοίνωσε επίσημα η ελληνική αντιπροσωπεία. Το πετρελαιοκίνητο μικρομεσαίο μοντέλο της αμερικανικής φίρμας εξοπλίζεται με τον γνώριμο τετρακύλινδρο turbodiesel κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων που αποδίδει 115 άλογα και προσφέρεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Powershift της Ford.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε «αγριεμένη» έκδοση Active

Οι δύο εξοπλιστικές εκδόσεις στις οποίες διατίθεται με τον κινητήρα πετρελαίου το Ford Focus facelift είναι η «περιπετειώδης» Active και η πιο πλούσια αυτής, Active X. Σημειώστε πως οι Active εκδόσεις στην οικογένεια της Ford ενσωματώνουν Crossover στιλιστικά στοιχεία και χαρίζουν μια πιο «αγριεμένη» εμφάνιση στα μοντέλα της. Αισθητικά, το Focus Active διαθέτει ένα σαφώς πιο περιπετειώδες στιλ, με διαφοροποιημένη μάσκα και προφυλακτήρες, μαύρα πλαστικά προστατευτικά στις άκρες του αμαξώματος, μεγαλύτερη κατά 34 χλστ. απόσταση από το έδαφος, ζάντες 17 ιντσών με μεγαλύτερο προφίλ ελαστικών, ποδιές στους προφυλακτήρες, ράγες οροφής και σπόιλερ στο πίσω μέρος. Στοιχεία που δίνουν μια νότα περιπέτειας στην εμφάνιση, αλλά και ελαφρώς πιο επιβλητική συνολικά παρουσία, διατηρώντας τη δυναμική του εμφάνιση όπως και στις «απλές» εκδόσεις.

Αναφορικά με το κόστος απόκτησης του hatcback Focus Active diesel ξεκινά από τα 32.466 ευρώ, ενώ στην έκδοση Active X ανέρχεται στα 33.764 ευρώ. Επιπλέον, προσφέρεται και σε station wagon αμάξωμα, για εκείνους που αποζητούν μεγάλους χώρους και υψηλότερα επίπεδα πρακτικότητας με την τιμή να ορίζεται στα 35.334 ευρώ.

Έκδοση Ford Focus Κινητήρας Κιβώτιο Τιμή σε ευρώ
ACTIVE 1.5 πετρέλαιο 115 PS 8 AT Powershift 32.466
ACTIVE X 1.5 πετρέλαιο 115 PS 8 AT Powershift 33.764
ACTIVE X WAGON 1.5 πετρέλαιο 115 PS 8 AT Powershift 35.334

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center